Lav je znak koji ima stav , zna dobro da zivot nije lak ali ume da se bori.

Lav je znak koji ima stav , zna dobro da zivot nije lak ali ume da se bori.

November 24, 2022 Aus Von luca

   Istina o lavu. Evo zasto ovog  zodijaka svi vole i zasto kazu da je poseban…

Lav je znak koji ima stav. On je neko   ko dobro zna da zivot nije lak ali ko ume i zna da se izbori  za ono do cega mu je stalo. Moramo da kazemo da ce uvek biti u stanju da se bori za ono sto hoce. Ali lav je neko ko ne igra prljavo. Sto znaci, on uvek dodje do svog cilja ali nikada to nece uraditi na osnovu necijih suza. Lav je znak koji se vodi parolom da se prema ljudima ponasa onako kako zeli da se oni ponasaju prema njemu.

Imati lava kraj sebe znaci imati osobu od poverenja. Nekoga na koga mozete da se oslonite. Svaka  tajna koju njemu poverite ce zauvek ostati tajna jer nema nimalo sumnje da  je on znak koji za pravu ljubav cini sve.

Moramo da kazemo da je ovo primer nekoga ko je iskren i ko ume da bude surov u tome. Jer, lav kaze istinu cak i onda kada zna  da   ta istin moze nekome da slomi srce. Samo zato sto smatra da je bolje da   bude iskren nego da bilo kome i na bilo koji nacin daje laznu nadu.

Ovo je znak kojem je ponos jako naglasen. Istina je da ume da deluje snazno i hladno. Kao da nikoga ne voli, kao da mu ni do koga nije stalo. Ali, ne. Istina je da je lav neko ko retko pokazuje emocije, ali je zapravo jako nezan.

Volece  vas iskreno i kada pokloni svoju ljubav  to vrlo lako moze biti ljubav koja ce vas usreciti vise nego bilo sta na svetu.

Lav ume da prasta. On itekako ume da da drugu sansu. Istina je da voli avanture ali kada jednom odluci da ode od nekoga,  onda je to uradio za sva vremena. Isto tako,voli da zivi punim plucima ali kada dodje do toga da zavoli, to je zauvek.

Lav  je vrlo cesto   u pravu i moze se reci da ume da tera po svome. Jako je vazno reci da ne odustaje kada nesto naumi ali da se uvek vodi time da   zivi na pravi nacin.

Lav je u ljubavi jako promenjiv. Ali sigurno je da onda kada svoje srce nekome da, da je to za sva vremena. U to nema nimalo sumnje. Imati ga kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam dati svoju dusu   i srce na dlanu.  No svakako da ocekuje isti tretman od vas. On dobro zna kada treba da odustane, a kada da se bori za ono do cega mu je stalo. Ako ga ne tretirate onako kako on zasluzuje onda mozete da ocekujete da ode i da vam zauvek okrene ledja.

Moze da vas voli najvise na svetu ali vam  nece dozvoliti da se igrate sa njegovim emocijama. Ljubav jednog lava je pravo bogastvo.

Oni koji  znaju kako je lepo kada lav voli znaju da je to ljubav kakva se samo moze pozeleti. Zato, ako imate lava kraj sebe, cuvajte ga. Takvih kao on je malo.