LAV – MESECNI HOROSKOP za JUL: Oni koji idu na MORE ce UPOZNATI NOVU LJUBAV!

Ako ste slobodni:

Slobodni Lavovi će biti okrenuti novim avanturama posebno 12. jula kada Venera pravi trigon sa Uranom. Nećete želeti da se vezujete, jer vam ovako vise odgovara. Vreme je da iskoristite ovaj period, da se odmorite od posla i negde otputujete. Moguće je novo poznanstvo na kraćem putovanju, jer se Merkur nalazi u vašem znaku. Trebalo bi da nalazite više vremena za relaksaciju i zabavu. Prijalo bi vam da otputujete na more, gde biste mogli sresti novu ljubav.
Stariji Lavovi će provoditi više vremena zabavljajući se na svoj račun. Upoznaćete sredinom meseca osobu koja će vas privući svojom praktičnošću u svemu. Naći ćete dosta zajedničkih interesovanja, a moguć je i ulazak u novu vezu.

Zdravlje:

Zdravlje će vam većim delom jula biti stabilno. Potrebno vam je više kretanja. Praktikujte bar dva do tri puta dnevno set fizičkih vežbi ili sportske rekreacije. Najviše bi vam prijalo planinarenje, pa bi odlazak na planinu na vikende ili odmor bilo blagotvorno po vaše zdravlje u celini. Biće vam osetljiva kolena i kičma, pa izbegavajte veće napore.
Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od svakodnevnog, obaveznog lakšeg doručka. Možete da konzumirate pšenične, ovsene ili ječmene pahuljice sa dodatkom sušenog ali i svežeg voća, sa jogurtom ili voćnim sokom. Od povrća će vam prijati kupus, šargarepa i spanać. Umanjite hleb, grickalice i pečeno meso sa roštilja. Pijte što više tečnosti.

Srećni brojevi:

5, 9, 14, 18, 23

Preuzeto sa stranice Mesečni horoskop.