LAV: NJEGOVA SAVEST JE CISTA, A DUSA MU JE KAO NEBO VELIKA – On je covek ZA PRIMER!

LAV: NJEGOVA SAVEST JE CISTA, A DUSA MU JE KAO NEBO VELIKA – On je covek ZA PRIMER!

Dezember 18, 2018 Aus Von Pleomax993

Za sve je se potrebno u zivotu izboriti, pa je tako potrebno da se svaki covek izbori za poverenje i za ljubav lava. Medjutim, onaj covek koji u tome uspe zapravo odmah shvati da je to sve bilo vredno borbe i truda, on to shvati jer je lav zaista covek cija je dusa kao nebo velika…

 

Ne zeli poklone, ali isto tako ne zeli bilo kome sta da poklanja. Lav je covek koji zeli da se za sve izbori, a isto tako svaki covek koji njega zeli kraj sebe se prosto mora izboriti za njegovo poverenje raznim delima.

Lav je covek koji ne otkriva sve o sebi, on uvek ima nekog “keca u rukavu“, medjutim lav uvek otkriva sve o sebi svojim voljenim osobama, lav nista ne krije od osoba koje imaju mesto u njegovom srcu.

Mnogo je hrabar lav, verovatno je on najhrabriji covek na ovom svetu, ali veoma malo se govori o hrabrosti lava, ono o cemu se najvise govori kada su lavovi u pitanju jeste u njihovoj pravicnost. Svima vraca lav po zasluzi i uvek je to bilo tako, on ne ume da ostane duzan pa to nikada ni ne cini.

Ono sto je cinjenica i ono sto je prava istina jeste da lav za losa dela prosto ne zna. Za sve je lav sposoban, ali on nikada nece biti sposoban da povredi neku osobu koja je samo srecu zasluzila, lav takvim osobama uvek omogucava samo srecu, a nikada tugu.

Lav je ponosan covek, on se ponosi sa svojim delima, ali postoji nesto sa cime se lav posebno mnogo ponosi, on se ponosi sa svojom cistom savescu. Mnogim ljudima cista savest nista ne znaci, ali njemu to mnogo znaci, za lava nista vaznije nema od ciste savesti, zaravo je lav covek koji cini dobro i nada se sreci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2