LAV: On svoje BITKE DOBIJA, jer NE ODUSTAJE!

Ono sto moze da ucini danas, on nece ostaviti za sutra. Lav je covek koji nista ne odlaze nego on cini sve ono sto je potrebno i to vec u trenutku. On je covek koji svakoga dana belezi brojne pobede, a sem toga on svakoga dana dokazuje i svoju dobrotu. Upravo ga zbog toga mnogi smatraju najboljim covekom…

On zeli da dobije sve ono sto pozeli i njega niko u tome ne moze spreciti. Zaista lav u nekim situacijama ume da pokaze kako veliku hrabrost, tako i neverovatnu odvaznost. On je covek koji uspeva da pronadje izlaz iz svake situacije, a on isto tako uvek uspeva da pronadje nacin uz pomoc kojeg ce dobiti nesto do cega je njegovom srcu mnogo stalo.

Ne pokušavajte da udarite na Lava, on će uvek znati da se brani. Vaša želja da ga vidite na dnu se neće ispuniti on će uvek izaći jači.

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje apsolutno nikada sebi ne bi dozvolile neke stvari. I to jeste stvar koja je činjenična u svakom smislu te reči. Ne treba uopšte te određene stvari da dovodite u pitanje. Generalno gledano treba da se ponašate kao neko ko nikada njima neće nešto pametovati. Jer pre svega ove osobe to nikada u životu ne rade. Pa isto tako ne vole da iko to njima radi u bilo kom momentu. I nemaju nikakav problem da to otvoreno priznaju, tako da nekih tih stvari treba da budete svesni.