LAV: Pronađite UNUTRAŠNJI MIR i osećajte se SPOKOJNO! STELAC: Nema potrebe da se OPTEREĆUJETE NEVAŽNIM STVARIMA!

VAGA

Pravo je vreme da pokažete sve svoje sklonosti i sposobnosti. Pravo je vreme da se u potpunosti predate emocijama i osećanjima. Da budete spremni da se u potpunosti predate čarima ljubavi i ljubavnog života. I da u potpunosti pokažete lojalnost prema voljenoj osobi.

ŠKORPIJA

Pre svega neophodno je da rešite neke probleme u svojoj glavi. Neophodno je da na pravi način dođete do nekih zaključaka. I da kroz sve to budete osoba koja je spremna da stavi tačku. Da okrene novi list ukoliko je to ipak jedino adekvatno rešenje.

STRELAC

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da se opustite i da uživate u svemu što vas okružuje. Jer oko vas je očigledno samo pozitivna i lepa energija. Dešavaju vam se stvari koje vas opuštaju. I koje vam ujedno daju određenu dozu motivacije i samog elana.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

JARAC

Partner od vas sada očekuje znatno više posvećenosti i odanosti. Jako je bitno da sada pokažete svoje emocije i svoje namere. I da u odnosu an sve to svakako budete spremni da se predate. Da budete osoba koja je na neki način spremna čak i da se žrtvuje.

VODOLIJA

Pokažite voljenoj osobi stvari zbog kojih se vi uvek osećate zadovoljno i srećno. Pronađite neke zajedničke momente koji svakako imaju lep uticaj na vašu ljubav.

RIBE

Jasno je da odnos sa voljenom osobom već duže vreme ne funkcioniše najbolje. I da je to svakako nešto što vas jako opterećuje. Pa zbog toga bitno je da pokažete znatno više odgovornosti i zrelosti. I da preuzmete u tom smislu stvari u svoje ruke.