Lav, Skorpija i Vodolija – Najveci KVALITETI ovih znakova! Zbog cega su ovi znaci POSEBNI, po cemu se IZDVAJAJU?! Zvezde otkrivaju…

Lav, Skorpija i Vodolija – Najveci KVALITETI ovih znakova! Zbog cega su ovi znaci POSEBNI, po cemu se IZDVAJAJU?! Zvezde otkrivaju…

Juni 21, 2018 Off By Pleomax993

Lav, Skorpija i Vodolija – tri znaka o kojima se uvek moze mnogo toga reci, tri znaka koja imaju mnogo kvaliteta, ovim znacima je prosto skoro pa nemoguce pronaci bilo kakvu manu, ovi znaci kao da mana nemaju…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

LAV

 

Osobe rodjene u znaku lava prosto odaju utisak onih neustrasivih osoba, osobe rodjene u znaku lava su one koje su poznate pre svega po svojoj velikoj hrabrost i po tome sto lavovi nikada ne pokazuju strah.

Osobe rodjene u znaku lava su one koje svoj zivot zive “punim plucima“, lavovi cine sve sto pozele, lavovi prosto svoj zivot zive bas onako kako smatraju da je najbolje po njih, lavovi se prosto zabavljaju u zivotu.

Hrabrost je ono po cemu su lavovi prepoznatljivi, ali takodje su lavovi poznati po svojoj velikoj humanosti, osobe rodjene u znaku lava su veoma humane, lavovi cine brojna nesebicna dela, dela lavova su uvek plemenita, a upravo se lavovi po svojoj humanosti takodje izdvajaju.

Osobe rodjene u znaku lava su one kojima je nemoguce pronaci manu, neke osobe pokusavaju da pronadju lavovima slabost, ali osobe rodjene u znaku lava nemaju slabost, osobe rodjene u znaku lava su skoro pa savrsene.

Osobe rodjene u znaku lava se izdvajaju zbog svojih brojnih kvaliteta, lavovi se izdvaju zbog svoje hrabrost, zbog svoje neustrasivosti i zbog svoje velike humanost, jednostavno lav je veoma kvalitetan znak, lav je znak koga svi postuju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3