Lav veliki borac koji nicije ne zeli ali ume svoje da brani.

Lav veliki borac koji nicije ne zeli ali ume svoje da brani.

13 Januara, 2024 Off By luca

Osoba rodjena u znaku Lava je veliki borac u životu. Neko ko ne odustaje od svojih ciljeva.

Lav je osoba koju je život naučio da nema odustajanja. On je naučio kroz život da u svakom momentu digne glavu i ide napred. Ma koliko bilo teško i ma koliko bilo prepreka na putu nema odustajanja.

On je čovek koji se bori za svoje. Njegova prava niko ne može da mu uskrati. Nikada nikome ne bi dozvolio da mu se meša u život. Samo on donosi odluke. On je čovek koji sam upravlja sa svojim životom. I dobre i loše odlukle su njegove.

 

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Čovek koji je izuzetno inteligentan i koji se ističe po svojim postupcima. On je čovek koji izaziva divljenje mnogih i mnogi bi želeli da su kao on. Izuzetno samostalan i siguran u sebe on korača kroz život.

Mnogo puta možete videti divljenje na licu drugih. To jednom lavu zaista prija. On je osoba koja uživa u poštovanju i divljenju mnogih. Medjutim, on se trudi da te iste ljude ne razočara. Lav je osoba koja drži do sebe i veoma poštuje ljude koji mu ukazuju postovanje.

Nikada jedan Lav neće poželeti tudje. On nije osoba koja se bori za nešto što mu nikako nepripada. To nije njegov nivo. On je taj koji se kloni od tudjeg vlasništva. Imao je on mnogo situacija u životu gde je mogao da se poigra ili ozbiljno da uzme ono što mu ne pripada. Medjutim, znajte kada bi Lav to učinio izgubio bi svoju ličnost.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2