LAVA se plase neprijatelji! Zasto?

LAVA se plase neprijatelji! Zasto?

November 13, 2021 Aus Von Jovana

Zasto ne treba se zameriti lavu? Zasto je lava veoma nezgodno imati kao neprijatelja?

Ne pokušavajte da udarite na Lava, on će uvek znati da se brani. Vaša želja da ga vidite na dnu se neće ispuniti on će uvek izaći jači.

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje apsolutno nikada sebi ne bi dozvolile neke stvari. I to jeste stvar koja je činjenična u svakom smislu te reči. Ne treba uopšte te određene stvari da dovodite u pitanje. Generalno gledano treba da se ponašate kao neko ko nikada njima neće nešto pametovati. Jer pre svega ove osobe to nikada u životu ne rade. Pa isto tako ne vole da iko to njima radi u bilo kom momentu. I nemaju nikakav problem da to otvoreno priznaju, tako da nekih tih stvari treba da budete svesni.

Osoba rodjena u znaku Lava je veliki borac u životu. Neko ko ne odustaje od svojih ciljeva.

Lav je osoba koju je život naučio da nema odustajanja. On je naučio kroz život da u svakom momentu digne glavu i ide napred. Ma koliko bilo teško i ma koliko bilo prepreka na putu nema odustajanja.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Čovek koji je izuzetno inteligentan i koji se ističe po svojim postupcima. On je čovek koji izaziva divljenje mnogih i mnogi bi želeli da su kao on. Izuzetno samostalan i siguran u sebe on korača kroz život.

Mnogo puta možete videti divljenje na licu drugih. To jednom lavu zaista prija. On je osoba koja uživa u poštovanju i divljenju mnogih. Medjutim, on se trudi da te iste ljude ne razočara. Lav je osoba koja drži do sebe i veoma poštuje ljude koji mu ukazuju postovanje.

Nikada jedan Lav neće poželeti tudje. On nije osoba koja se bori za nešto što mu nikako nepripada. To nije njegov nivo. On je taj koji se kloni od tudjeg vlasništva. Imao je on mnogo situacija u životu gde je mogao da se poigra ili ozbiljno da uzme ono što mu ne pripada. Medjutim, znajte kada bi Lav to učinio izgubio bi svoju ličnost.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2