Lav:On je jako pametan, i jako ponosan, ali sa njim nikad nije lako!

Lav:On je jako pametan, i jako ponosan, ali sa njim nikad nije lako!

Oktober 31, 2022 Aus Von luca

Danas vam otkrivamo tajne o lavu. Evo prilike da saznate zasto je ovaj zodijak poseban.

 

Lav je znak za koga svi misle da je hladan kao led.  Da je znak koji ne zna da voli i koji samo misli o tome kako da ugodi sebi. To je greska. Moramo da kazemo da je ovo neko ko ce uvek biti tu za one koje voli. Ali, istina je da  jako tesko stice poverenje u nove ljude. Moramo da kazemo da ce uvek naci nacina da osvoji osobu koju voli.

To je zato sto je lav rodjeni borac. On dobro zna da zivot nije lak ali je izvesno da bas nikada ne odustaje od svojih namera i planova. No, moramo da kazemo da je ovo znak koji igra posteno i fer. Sto znaci, lav vam nikada nece slomiti srce.

On je prosto znak koji ne radi drugima ono sto ne zeli da neko uradi njemu. Lav nikada ne odustaje od osobe koju voli. Ali, ako je ona zauzeta, on nikada nece kvariti neciju srecu. Moramo da kazemo da vazi za osobu koja za pravu ljubav cini sve. Dace vam sve sto ima i uvek ce naci nacina da ostvari svoje ciljeve i svoje zamisli. Vazno je da kazemo da je ovo neko ko je spreman da se bori za pravu ljubav bas uvek, ma koliko da se cinilo da je nemoguce.

On zeli prosto da uziva u zivotu.

Ovo je zodijak kojem je jako vazan drustveni zivot. Dace sve od sebe da bude uspesan na svim poljima. Da ima prijatelje, posao, dobra primanja, ali i ljubav. Ne voli da u bilo kom smislu bude zavistan. Od bilo koga, na bilo koji nacin. To je ono sto moramo da naglasimo. Vrlo je vazno da kazemo da zena koja je rodjena u ovom znaku vazi za pravu zavodnicu. Ona nikada ne odustaje od svojih namera ali je vazno da kazemo da je uvek fer. Ovo nije zena koja ce slagati niti sedeti na dve stolice.

Kada joj je do necega stalo ona ce naci nacina da to i dobije ma koliko da se cinilo da su njene zelje nerealne.  Prosto smatra da nista na svetu nije nemoguce, ako nam je do necega iskreno stalo. Ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da je ovo znak koji ce sve da ucini za ljubavi. Sto  znaci, lav ce biti neko na koga se uvek mozete osloniti. On je osoba kojoj mozete poveriti svoje zelje,svoje tajne,svoje strahove. On je osoba koja bas nikada nece odustati od onog sto naumi i to je cinjenica. Vrlo je vazno da kazemo da je osoba koja ce svoju dusu dati za one koje voli.

Lav ce preci preko mnogo cega, i ume da prasta. Ali, ono sto nikada nece oprostiti je izdaja. Onaj ko se usudi da njega prevari i izda, moze da se pomiri sa tim da ga je zauvek izgubio.

Lav nije naivan i on je svestan da onaj ko jednom prevari, vazi za osobu koja ce varati zauvek.