Lavovi moraju da zaborave PROŠLOST, a Blizanci plivaju u mirnim vodama i ROMANTICI

Lavovi moraju da zaborave PROŠLOST, a Blizanci plivaju u mirnim vodama i ROMANTICI

Mai 10, 2024 Off By luca

Ovan

Od jedne sveće možete zapaliti hiljade sveća, a ona će još dugo goreti. Sreća se nikada ne smanjuje kada se deli. Ove nedelje bi trebalo da se usredsredite na proslavu, druženje i umrežavanje. Bilo je napora na poslu poslednjih nekoliko meseci, a ove nedelje bi trebalo da odahnete. Vaš lični život će takođe biti u centru pažnje i trebalo bi da provodite više vremena sa svojom porodicom. Za one koji su u vezi, trebalo bi da ih pogledate spolja i procenite da li je u vašem paru sve kako treba.

Bik

U našim životim promene su mogući i gubici. Ali, ako se prilagodite promenama, sve će ići lakše i srećnije. Toliko toga se dešava u životu da je teško pratiti sve. Ovo je haotična nedelja u kojoj ćete osetiti mešavinu konfuzije, neshvatljivih ljudi i teških situacija. U finansijskom smislu, nedelja takođe neće zadovoljiti očekivanja, jer nepredviđeni troškovi mogu jako da pogode vaš novčanik.

Blizanci

Opraštanje ne menja prošlost, već proširuje budućnost. Ove nedelje bi trebalo da se svesno potrudite da nastavite sa svojim životom i da ne razmišljate previše o stvarima koje će vam samo izazvati još više bola. Finansijski ćete uživati u rastućim prihodima zajedno sa rastućim troškovima. Zauzete Blizanaca čeka more romantike i okean sreće. Moguća su lepa iznenađenja za zaljubljene.

Rak

Istinska sreća se ne postiže samozadovoljstvom, već posvećenosti cilju. U vašem životu ima puno posla i rutine, ali ono što vam trenutno nedostaje je jasnoća i svrha života. Trebalo bi da planirate, introspekciju, a takođe i da verujete svojim prijateljima. Lični život će zahtevati vašu pažnju, tako da treba da težite pravom balansu između poslovnog i privatnog. Vreme je da iskreno razgovarate sa partnerom, da podelite svoje najtajnije želje i snove. Budite sigurni da će vas voljena osoba razumeti i podržati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Lav

Mislite na svoje sadašnje blagoslove, a ne na nedaće iz prošlosti. Trenutno je oko vas puno negativnosti i pesimizma i ta negativnost vas čini depresivnim. Trebalo bi da težite pozitivnom i izbegavate stvari koje vas čine tužnim. Vodite računa o svom zdravlju. Idite sa srodnom dušom na sastanak sa prijateljima, osmehnite se i ne razmišljajte o lošem. Usamljeni predstavnici znaka još ne bi trebalo da računaju na dugu vezu – romansa koja se desi biće vrlo kratka.

Devica

Mnogo je bolje prihvatiti stvari kakve jesu, sa strpljenjem i smirenošću. Ove nedelje bi trebalo da se oslobodite osećaja stalne anksioznosti koji nije deo vašeg života. Nedelja pred nama dolazi da se smirimo i fokusiramo više na unutrašnjusreću nego na novac. Očekuje vas intenzivna energija na ličnom planu. Za Device u paru će doći srećni trenuci, ali usamljeni ne bi trebalo da se fokusiraju na dve strane već da donesu odluku.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2