LAVOVI šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a zauzete su u ovom mesecu će imati zaista napet period. Pre svega vi ćete nešto tokom celokug meseca biti napeti. To je nešto što će se itekako odraziti na odnos sa vašim partnerom. I ne samo sa njim nego i sa ostalim ljudima koji su vama bliski. Tako da to jesu stvari koje vi treba da imate na umu. Nikako nemojte da dozvolite da budete osoba koja će se ponašati onako kako ne bi trebalo. Pre svega budite neko ko će biti veoma realan. Nikako nemojte da u bilo kom smislu krivite partnera za taj odnos. Treba da budet svesni svoje krivice i da jr prihvatite onako kako bi trebalo. Nikako nemojte da dovodite u pitanje neke stvari.

To jeste stvar koja je jako bitna. I vo treba da imate na umu u svakom smislu te reči. Jednostavno potrudite se da svoju negativnu enegiju ne usmeravate na ljude koji nisu krivi za nju. Vi možete da kažete i svom partneru svoju situaciju, ali ne da bacate neku krivicu na njega. Tako da nemojte da dozvolite da vam se ljubav raspadne zbog toga što ćete vi da se ponašate nepravedno prema partneru.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a slobodne su će prosto pleniti svojom pojavom tokom ovog meseca. I to jeste stvar koje vi pre svgea treba da budete svesni. U svakom momentu ćete imati osobe koje će se truditi da zadobiju vašu pažnju. Nikako ne treba da brzate, jer je bitno da napravite pravi izbor. A u tom celokupnom izboru se krije osoba sa kojom ćete moći da imate izvanrednu ljuubavnu priču. I pre svega da budete srećni što i jeste najbitnije. Tako da nekako treba da budete osoba koja će biti svesna ovih stvari i koja nikako neće dozvoliti sebi promašaj. Jer zvezde vam jesu u ovom mesecu i više nego naklonjene. Tako da jeste zaista i više nego bitno da to lepo iskoristite.

Nastavak teksta na sledećoj strani…