LEPOTA PO HOROSKOPU: ŽENE OVNOVI OBOŽAVAJU UPEČATLJIVE MIRISE, A ŠKORPIJE ŠMINKOM ISTIČU OČI…

ŽENA VAGA (23.09 – 22.10)Ako neko voli da se doteruje, to je žena Vaga. One imaju izražen smisao za estetiku i vrlo im je važno da izgledaju lepo, ali i da je sve što se nalazi u njihovoj okolini. Privlače ih atraktivna pakovanja i glamurozne bočice. Dugo se spremaju, ali uvek izgledaju kao milion dolara. Ne zaziru od glamuroznih, ženstvenih mirisa – samo neka dolaze u lepom pakovanju!ŽENA ŠKORPION (23.10 – 21.11)Zavodljive Škorpionke imaju jednu misiju – izgledati ženstveno, privlačno i sexy, ali bez jeftinih trikova. Oči će rado istaknuti tušem ili crnom olovkom i efektnom nijansom senke za oči, a u večernjim prilikama tamnocrveni ruž postaće njihov najbolji prijatelj. Vole klasiku i dosledne su kada je nega u pitanju. Njihovi parfemi prate njihov karakter – senzualni su, ženstveni i zavodljivi.

\
\ŽENA STRELAC (22.11 – 21.12)Žene rođene u ovom znaku uvek su “na sto strana” pa njihova beauty rutina mora biti brza i jednostavna. Vole jednostavne hidratantne kreme, balzame za usne sa voćnim ukusima i slične proizvode koje mogu nanositi u pokretu. Ako baš žele da se potrude, staviće maskaru na trepavice ili malo ruža na usne. Njihov idealan parfem povezan je sa prirodom i miriše na sandalovinu ili ruže.
ŽENA JARAC (22.12 – 19.01)Ozbiljne Jarčice uredne su i brižne i kada je reč o nezi – vole klasiku. Nije im žao da izdvoje veću svotu novca za kvalitetan proizvod za negu ili da plate skup tretman kod kozmetičarke. Organizovane su i praktične, nisu sklone eksperimentisanju – kada pronađu ono što im odgovara, drže se toga, bilo da je reč o mejkapu, frizuri ili parfemu. Vole fine, kvalitetne mirise koji su elegantni i nenametljivi. Zanimljivo je i da žene rođene u ovom znaku često imaju osetljivu kožu.
ŽENA VODOLIJA (20.01 – 18.02)Zabavne žene rođene u znaku Vodolije kozmetiku shvataju kao još jedan način izražavanja pa vole da povremeno šokiraju svoju okolinu tirkiznom olovkom za oči, neobičnim ruž ili manikirom. Nisu sklone klasici – potrudiće se da nabave parfem ili ruž koji ni jedna od njihovih prijateljica još nema.
Vole sveže, cvetne mirise.ŽENA RIBA (19.02 – 20.03)Žene rođene u ovom znaku misteriozne su i ženstvene, sklone glamuru koji podseća na stare Hollywoodske dive, a izbegavaju isprobavanje šokantnih look-ova. Lep ten, kvalitetan crveni ruž, tuš na očima – to su stvari kojima će one posvetiti pažnju baš kao i nezi kože za koju žele da bude besprekorna. Ženstveni, cvetni mirisi idealni su za ovaj znak.

kurir.rs