LEPTIR je simbol PRAVE i CISTE LJUBAVI! Izaberi jednog LEPTIRA i on otkriva kada ces UPOZNATI osobu sa kojom ces uzivati u ZASLUZENOJ LJUBAVNOJ SRECI!

LEPTIR je simbol PRAVE i CISTE LJUBAVI! Izaberi jednog LEPTIRA i on otkriva kada ces UPOZNATI osobu sa kojom ces uzivati u ZASLUZENOJ LJUBAVNOJ SRECI!

8 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Veliki broj simbola ljubavi postoji, ali leptir predstavlja jednog od najjacih, upravo je leptir simbol prave i ciste ljubavi, a upravo svako od nas tezi toj ”pravoj ljubavi”, svi se nadamo tome i verujemo da cemo nekada uspeti da spoznamo sta je to ona prava i cista ljubav…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

LEPTIR A.

 

Ne postoji nista sto vi ne bi ucinili za ljubav, vama je ljubav nesto od cega vam zavisi sreca, a upravo se zbog toga borite za ljubavni uspeh, ali vi niste zadovoljni sa ljubavnom srecom u vasem zivotu, vi ste ocekivali mnogo vise, ali ipak nadate se da ce se sve promeniti i da cete upoznati osobu sa kojom cete uzivati u velikoj i pravoj ljubavi.

Leptir koga ste izabrali vam otkriva kada cete upoznati osobu sa kojom cete uzivati u ljubavnoj sreci:

”Nista u zivotu nije kao sto izgleda pa je tako i kod vas, zapravo vi ste vec upoznali osobu sa kojom cete uzivati u ljubavnoj sreci, vi ste sa tom osobom u vezi, iako na planu vase veze postoje problemi i poteskoce upravo je ta osoba ona sa kojom cete uzivati u ljubavnoj sreci, a vreme ce vam to dokazati, videcete kako ce se sve promeniti i kako cete na planu vase veze imati neverovatnu kolicinu ljubavne srece”.

Leptir vam otkriva da ste vi upoznali vec osobu sa kojom cete uzivati u ljubavnoj sreci, leptir otkriva da je to osoba sa kojom ste u vezi, i da cete to vremenom shvatiti, leptir otkriva da cete vremenom uzivati u velikoj ljubavnoj sreci i to upravo sa vasom voljenom osobom, sa osobom sa kojom ste sada u vezi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3