LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP: Neko će samovati, neko uživati, a STOTINE CICA bacaće se pod noge JEDNOM ZNAKU

LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP: Neko će samovati, neko uživati, a STOTINE CICA bacaće se pod noge JEDNOM ZNAKU

Juli 24, 2018 Off By luca

OVAN

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

Leto je za većinu Ovnova počelo burno pod uticajem napetih aspekata Venere i Marsa iz vašeg polja ljubavi. I u julu mesecu drama će se nastaviti posebno Ovnovima u vezi jer je vrlo moguće da će partneri zahtevati mnogo više nego što vi zaista možete da im pružite. Oko 17.jula pripazite u komunikaciju, mogli biste biti pregrubi!

Slobodni Ovnovi pod uticajem ovih izazovnih aspekte mogli bi da uplove u veoma komplikovan odnos sa škorpijom strelcem ili lavom. Ipak, ukoliko budete dovoljno strpljivi I sačekate drugu polovinu jula vrlo je moguće da će se vaša ulaganja u ovu vezu isplatiti.

Period od 15.do 29.jula biće veoma povoljan jer će Venera praviti odlične aspekte sa uranom saturnom I plutonom. Ovo će biti dobar period za sve brakove I duge veze I one koji žele da poprave nešto nešto u svom odnosu!

Biće vam potrebno veliko strpljenje ali vas očekuju odlični rezultati. Slobodni Ovnovi mogu uploviti u vezu sa kolegom ili osobom preko posla u avgustu mesecu.

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja ali i tajnih igrica u odnosima i vezama.

Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je ljubav u pitanju da se ne otrgnete kontroli. Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28 .avgusta ne ulazite ni u šta novo već sačekate septembar da se neke stvari razreše.

Ovog 10. septembra Venera ulazi u škorpiju i vaše emocije će se produbiti u svakom smislu. Sredina septembra biće veoma bitna za sve brakove i veze jer može doneti čak I neke raskide, odnosno velike promene i ukoliko niste spremni da se menjate vi ili partner može se desiti da se neki odnosi završe. Slobodni Ovnovi krajem leta mogu uploviti u sudbinsku vezu punu jakih emocija sa Škorpijom, Blizancem ili Vagom!

BIK 

Bik
pixabay.com

Bikovima je početak leta mogao da donese dramu kroz kuću i unutar porodice ali moguće da ste jake emocije ali i neke krize kroz koju ste prolazili držali upravo u sebi i da partner nije saznao za većinu stvari koje vas muče.

Ipak, Merkur iz znaka Lava neće dozvoliti da ćutite i vrlo je moguće da ćete početkom jula obaviti veoma važan razgovor sa partnerom koji bi trebao da reši nesuglasice i koji bi vas mogao usmeriti na pravi put.

Slobodnim Bikovima početak leta mogao je da donese ljubav i zanimljivo poznanstvo sa Devicom,Jarcem ili Ribom preko člana porodice ili u blizini kuće. Kada Venera uđe u znak device 10.jula očekujte velike pozitivne promene kada je ljubav u pitanju. Postaćete veoma odgovorni i odlučniji.

Zauzeti Bikovi mogli bi se odlučiti i na proširenje porodice ili ozvaničenje veze,a slobodnim Bikovima smeši se velika ljubav. Neki od vas vratiće se u prošlost i sigurnu vezu sa dobro poznatom osobom a mnogima od vas desiće se takva ljubav da ćete imati osećaj da tu osobu poznajete 100 godina.

U avgustu mesecu očekujte turbulencije. Prolazićete kroz testove na polju ljubavi. Bićete opterećeni poslom i moguće pomalo zapostaviti partnera. Ipak, kraj meseca donosi stabilizaciju svih odnosa.

Slobodno Bikovi mogu uploviti u rizičnu romansu na poslu sa Vagom ili Devicom. Septembar donosi velike preokrete na polju ljubavi.Biće ovo mesec sudbine.Venera iz Škorpije oko 13.septembra u napetom aspektu sa Uranom mogla bi doneti veliki izazov i prekid nekog odnosa. Slobodni Bikovi doživeće veliku ljubav krajem leta.Prepustite se ovoj fatalnoj privlačnosti.

BLIZANCI 

Horoskop
Pixabay.com

Blizancim je leto počelo veoma uzbudljivo i lepo pod uticajem Venere iz polja komunikacije. Vrlo je moguće da ćete imati dramatičnu komunikaciju sa partnerom ali i da ćete obaviti veoma važan razgovor početkom jula pa bi bilo dobro da izbegnete žustre razgovore i zaobiđete teške teme.

Slobodnim blizancima ova energija mogla bi da donese kraći put ali I ljubav na putu ili preko društvenih mreža sa Bikom, Vodolijom ili Devicom. Nakon 15. jula situacija na ljubavnom planu se znatno promenila.

Neke stvari moraćete da dovedete u red u suprotnom ljubavna situacije će u vama izazivati veliku nelagodu. Slobodnim blizancima smeši se ljubav u blizini kuće ili preko člana porodice. U avgustu mesecu energija na ljubavnom planu se menja u vašu korist I bićete mnogo pozitivniji i optimističniji.

Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi donosi pregršt flerta ali izlazaka I lepih situacija. Uživaćete više nego ikad a slobodni Blizanci bi mogli da uplove u vezu sa zauzetom osobom. Ukoliko se budete dvoumili izmedju sigurnosti i rizika ipak izaberite sigurniji teren, jer vam se može desiti razočarenje od 16. do 27. avgusta.

Nakon 10. septembra Blizanci će biti usmereni na posao i obaveze i moguće je da ćete na neki način zapostaviti vezu ili brak u kom ste. Posvetite pažnju partneru I nećete imati problema. Slobodni Blizancima kraj leta donosi upravo ljubav na poslu ili preko kolege. Biće ovo jake emocije,slobodno im se prepustite.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3