Ljubav do kraja nedelje: Ovnu će biti teško, Raka čeka nešto važno, dok će OVAJ znak uživati!

Ljubav do kraja nedelje: Ovnu će biti teško, Raka čeka nešto važno, dok će OVAJ znak uživati!

September 15, 2022 Aus Von Pleomax993

Zvezde otkrivaju svim znacima šta ih očekuje u periodu do kraja nedelje na planu ljubavi njihovog života…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će dani do kraja nedelje doneti nešto neočekivano, a loše. Nažalost, očekuje vas postupak vašeg partnera sa kojim će vas on jako mnogo razočarati. Vaš partner će učiniti nešto što ne bi trebao da čini.

BIK

Dragi bikovi, vas u periodu do kraja nedelje očekuje nešto jako lepo. Ono što vas očekuje jeste divno ljubavno iznenađenje. Dani do kraja nedelje će vam doneti nešto u ljubavi zbog čega ćete biti neopisivo srećni.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi u periodu do kraja nedelje trebate pokazati oprez, jer će neke osobe pokušati da vam stvore jako velike probleme. Naime, neke osobe će pokušati da vam stvore ljubavne probleme sa nekim postupcima, ali im vi ne smete dopustiti da uspeju u svojoj nameri.

RAK

Dragi rakovi, situacija na planu vaše veze će postati bolja u periodu do kraja nedelje. Naime, ne samo da ćete vi uspeti da rešite jako mnogo problema nego će vaš partner učiniti nešto lepo sa čim će vam dokazati koliko vas zapravo voli.

LAV

Dragi lavovi, dani do kraja nedelje vam ne donose ništa dobro. Nažalost, vama će postati jasno da vas je vaš partner prosto pa izdao. Vi ćete saznati da je vaša voljena osoba učinila nešto što apsolutno nikada nije trebala učiniti.

DEVICA

Drage device, dani do kraja nedelje će vam biti veoma naporni i to zbog toga što će vaš partner činiti postupke koje ne bi trebao da čini. Vaš partner neće voditi računa o svojim postupcima i zbog toga vas očekuje mnogo negativnih dešavanja.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2