LJUBAV JEDNE RIBE nije lako dobiti,ali su BOGATI oni koji je imaju!

RIBE

Ono sto  je najveca istina kada je osoba rodjena u ovom znaku  u pitanju jeste da je ovo neko ko ume da voli iskreno.

Ovo je neko ko nikad ne odustaje  od svojih snova ali moramo da kazemo da ne postoji ono  sto ce uraditi lose da bi sebi ucinili.

Jako je vazno da  imate na umu da je   ovo znak koji ce voleti kako nije nijedan ali da morate da cuvate  ono sto imate sa njima jer je ovo osoba koja bas nikad od emocia ne odustaje.

No,ribe su jako nezne. I one ne mogu da idu same kroz   zivot sto je    najvaznije od svega.

Itekako umeju i znaju da vole.

Znaju da cine sve za ljubav i ono sto je najveca istina, ribe nikad nece ni slagati niti izdati.

Ako ste sa njima u vezi  blago vama jer vas niko nece voleti tako jako i iskreno kao one. I nece biti toga sto nece uciniti   kako bi nekog usrecile.

Ali jako je vazno da kazemo da jedna riba odlicno    zna sta zeli i da  je njoj zapravo jako malo potrebno za srecu. To je ono sto moramo da naglasimo. Ribe znaju da vole.

One umeju i znaju biti podrska i oslonac i rame za plakanje    i jos mnogo toga. To je ono sto je za svaku pohvalu. Ribe retko kada odustaju od svojih snova i to je ono sto moramo da naglasimo.

I zato ako vam treba neko ko ce vas voleti vise od svega vama  u zivotu   treba jedna riba.  Ona ce biti tu kad niko drugi nije. Volece vas iskreno i biti vam   oslonac i rame za   plakanje  i jos mnogo toga.

Nastavak na sledecoj strani…