LJUBAV MU JE U  GENIMA: Kraj ovog zodijaka ce i PROSJAK postati KRALJ LJUBAVI!

LJUBAV MU JE U GENIMA: Kraj ovog zodijaka ce i PROSJAK postati KRALJ LJUBAVI!

August 27, 2018 Aus Von luca

Vec na pocetku cemo vam reci da se radi o Raku.On je kralj emocija i osobe koje se rode u ovom znaku su prosto stvorene za to da vole svim srcem i da zele i da se bore za to da  budu isto tako voljene. Nevazno da li se radi o muskarcu ili zeni rodjenoj u ovom znaku ali ljubav je svakoj osobi rodjenoj u znaku Raka jednostavno nesto sto je sveto i nesto sto  je svrha zivota.

Retko ko ume da voli kao jedan Rak.On ce jednostavno dati sve od sebe za one koje voli,ali danas cemo vam pricati  kakav je jedna Rak u ljubavi,onoj pravoj koja se desava izmedju dvoje ljudi.I odacemo vam tajne o njemu koje do sada niste mogli ni da zamislite.

 

Rak je neko koga je tesko razumeti.On ima veliko srce ali zna da bude pomalo cudan i  jednostavno zna imati tako neke velike ideje i snove  ali i bujnu mastu koju niko ne moze da shvati ali on je prosto takav.Rakovi su cist primer nekoga ko je ljubav u svakom smslu.Osobe rodjene u ovom znaku se ne zaljubljuju na prvi pogled bas nikada.Oni od osobe sa kojom su zele mnogo toga ali pre svega oni moraju sa njom da imaju o cemu da pricaju.To im je prosto u genima.Potreba da budu voljeni i da sa tom osobom mogu da izgrade njihov licni svet.Nista im drugo jednostavno nije vazno niti bitno kao to.Oni moraj da osete osobu  u pravom smislu i da im se energije poklapaju.I za razliku od svih ostalih znakova   on  ne gleda fizicki izgled i to mu je zaista cesto  nebitno jer on gleda u  dusu osobe sa kojom je.Zeli da  kraj osobe  koja ga voli ima  pre svega razumevanje i postovanje pa tek onda ljubav.

Ali,zato od osobe u koju se zaljubi moze da napravi pravog kralja jer ako neko ume da vas  cuva i da vas drzi kao malo vode na dlanu onda je to osoba rodjena u znaku Raka. Kako i ne bi kada joj je srce veliko kao nebo.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2