LJUBAV NE POSTAVLJA USLOVE: Da ga ti stvarno voliš ove stvari ti ne bi smetale!

LJUBAV NE POSTAVLJA USLOVE: Da ga ti stvarno voliš ove stvari ti ne bi smetale!

5 Augusta, 2018 Off By luca

Bezuslovna ljubav uglavnom nije namenjena partneru, ali ove stvari nikako na treba da budu uslov da ga neizmerno voliš.

Ako zaista verujete u pravu ljubav, onda se prepustite i opustite. Ne dozvolite sebi da se opterećujete bespotrebnim glupostima, koje će vas samo sprečiti da uživate. Kad vas neko privlači, onda sledeće strvari ne treba da vam budu važne:

Šta o njemu misle vaši prijatelji?

Nije loše da čujete tuđe mišljenje, pogotovo mišljenje prijatelja, ali ono nipošto ne trebala da bude važnije od tvog. Vaše iskustvo ne može niko drugi da preživi. Vi najbolje znate kakav je on, jer s njim provodite mnogo više vremena nego boli ko od vaših savetnika. Osim toga, pravi prijatelji nikad neće da vrši na vas pritisak da nešto morate da uradite, već će samo da vas upozorena potencijalne opasnosti koje vas očekuju.

Kakav je njegov fizički izgled?

Visina, težina, stil oblačenja, tetovaže i ostalo uopšte nije bitno i ne određuje kako će se on ponašati u vezi. Možda on uopšte nije tvoj tip, ali ima “ono nešto” što te privlači, a to je najbitnije.

Koji je broj devojaka koje je imao pre vas?

Prošlost se sa razlogom naziva tako, jer treba da ostane upravo tamo. a njene duhove nema potrebe da budite. Sada ste vi tu, a ni jedna bivša devojka nije, i to sigurno ima svoj razlog.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2