Ljubav tokom vikenda: Za jednog zodijaka,nemoguce postaje moguce…

Ljubav tokom vikenda: Za jednog zodijaka,nemoguce postaje moguce…

September 22, 2022 Aus Von dea

Sledi jos jedan vikend. Prilika da se neki vasi snovi ostvare je  pred vama,ako ste rodjeni u ovim znacima…

 

OVAN

Moramo da kazemo da je jasno da dolaze lepsi dani. Vi ste sada u fazi kada vam jako znaci jedan rak. I tokom ovog vikenda je moguce da cete saznati da je on iskren, i da oseca isto sto i vi.

 

BIK

Morate da se zapitate sta je ono sto tacno zelite i ko je osoba do koje vam je iskreno stalo. Cini se da vi sada imate neke dileme i da ne znate ni sami sta je ono sto vam tacno treba za srecu.

 

BLIZANCI

Tokom ovog vikenda nece doci do promena na polju ljubavi. To ne znaci da vi treba da ocajavate. To znaci da treba da date sebi vremena da shvatite sta je ono sto vam zapravo  za srecu treba.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Da dolaze dani kada cete moci da kazete da su se zelje ostvarile. Vama bi ovaj vikend mogao da bude u znaku ljubavi. Mislite o tome.

 

LAV

Konacno ce sve biti moguce. Jako vam znaci jedan rak ali nema sumnje da je on osoba koja bi mogla da vas usreci. To je ono sto moramo reci. Iz dana u dan ce vam biti jasnije da postoji neko ko bi za vas sve uradio.

 

DEVICA

Sve ce tokom ovog vikenda biti moguce. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je vrlo jasno da je jedan rak iskren prema vama. Da vas voli iznad svega i da u to nema bas nimalo sumnje. Cuda su moguca.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2