Ljubav za naredni period:Jedan znak konacno prestaje da pati!

Ljubav za naredni period:Jedan znak konacno prestaje da pati!

November 19, 2023 Aus Von dea

Dragi nasi, pred vama je horoskop za naredni period. Mnogo toga ce biti moguce ovog puta.

 

OVAN

Naredni period moze da bude jako poseban kada je o ljubavi rec. Vazno je da znate sta je ono sto vam zapravo za srecu treba. Zivot je samo jedan, naucite da uzivate u trenutku. Treba da znate sta zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

 

 BIK

Bikovi, ljubav za vas znaci stabilnost. Sada je pravi trenutak da pokazete partneru koliko vam znace. Budite dosledni i podrzavajte jedno drugo. Vasa paznja ce voljenoj osobi jako znaciti. Imajte na umu da cete dobiti onoliko koliko date.

 

 

 BLIZANCI

Ljubav za vas podrazumeva raznovrsnost i komunikaciju. Vasa sposobnost pokazivanja emocija i misli i otvorenost za nove ideje cine vas kvalitetnim partnerom. Ovaj period donosi vam priliku da shvatite sta je zapravo ono sto vam za srecu treba. Neka ljubav bude avantura!

 

 RAK

Rakovi, u ljubavi je vaza emotivna povezanost. Vasa neznost i briznost prema partneru su ovog puta jako vazne. Ovaj period donosi vam priliku da pokazete svoju osecajnost i ljubav.Vazno je da znate da ovo nikako nije vreme za inat i ponos.

 

 LAV

Naredni period bi mogao da donese mnogo toga kada ste vi u pitanju. Vi ste znak koji je patio zbog ljubavi ali svemu tome dolazi kraj polako ali sigurno. Bitno je da znate sta je ono sto zelite i fokusirajte se na ono do cega vam je stalo.

 DEVICA

Devicama, u ljubavi fokusirajte se na stabilnost. Budite odani i pruzajte podrsku partneru. Moguce je da on cak i misli da vama nije dovoljno stalo. No, polako. Sada je pravo vreme za izgradnju dugotrajne i pouzdane veze.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2