Ljubav,astro najave za naredni period:Neko ce pronaci svoju srodnu dusu!

Ljubav,astro najave za naredni period:Neko ce pronaci svoju srodnu dusu!

November 11, 2023 Aus Von dea

Sledi period koj moze da promeni mnogo toga, bar kada je ljubav u pitanju.

 

  OVAN

Naredni period ce biti prilika da se vi zapitate sta je ono sto zelite. Sta je zapravo ono sto vam treba za srecu. Doslo je vreme da neke vase zelje budu ostvarene ali i da se zapitate sta vam zapravo za srecu treba.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za velike zelje. Da ce naredni period doneti ostvarenje necega do cega vam je jako stalo. Znak ste koji je prolio more suza ali napokon sve dolazi na svoje. Zasluzili ste to.

 

 BLIZANCI

Sledi period kada ce doci do toga da vam se javi neko iz vase proslosti. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Sve ce biti moguce i cini se da cete napokon moci da kazete da ste dosli do svog cilja, ako sada mastate o pomirenju.

 

 RAK

Ono sto treba da znate jeste da je jednom lavu stalo do toga da vas vrati u svoj zivot. Voli vas iskreno, spreman je da vam svoju ljubav dokaze na najbolji moguci nacin. Povredio vas je, ali se sada kaje najvise na svetu…

 

LAV

Naredni period ce doneti priliku da ispravite neke greske. Vi dobro znate prema kome niste ispali fer i sta vam je zapravo ciniti. Treba da budete svesni da morate da pristanete na kompromise…Pa cak i da se menjate.

 DEVICA

Ovo ce biti dani tokom kojih nece biti promena na polju emocija. Dakle doslo je vreme da se posvetite sebi i uzivate u onome sto vec imate. Ako ste u vezi cuvajte ono sto imate. Ako ste slobodni,  cekajte bolje dane za ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2