LJUBAVNA PREMIJA: Otmite dusu OVOM Zodijaku i do smrti ce vas drzati kao malo vode na dlanu!

LJUBAVNA PREMIJA: Otmite dusu OVOM Zodijaku i do smrti ce vas drzati kao malo vode na dlanu!

8 Augusta, 2018 Off By luca

Šta horoskop za ljubav kaže o tome – koga treba „loviti“, a od koga da bežite?

Sigurno vam se barem jednom desilo da naiđete na osobu koja vam se dopada, ali zbog koje ćete kasnije gorko da patite. Iako nikome na čelu ne piše ko je, šta je i gde i šta radi, ipak postoji način da se makar malo prodre u jednu ličnost i da se na taj način proceni kakva je budućnost ljubavne veze sa dotičnom osobom.pressonline.rs/

Ovan

Oni koji pripadaju boljem delu osoba rođenih u znaku Ovna su vrlo darežljivi, zasipaju vas poklonima, pozivima na večeru, a pre svega na božanstvene izlete, najviše zahvaljujući životnoj radosti i strasti koju poseduju. Sa takvima se osećate kao da ste na sedmom nebu, sve možete da im poverite, veoma vas poštuju i vrlo su iskreni u svojim odgovorima. Povešće vas ka zlatnoj budućnosti snagom svoje volje i životnog optimizma.

 

Ipak, trebalo bi da budete veoma oprezni. Iako su Ovnovi vrlo često jako sposobne i snalažljive osobe, neki od njih su na žalost pravi pravcati egzibicionisti i varalice. Moglo bi da vam se desi da satima slušate njihov monolog o tome koliko su muškaraca ili žena do sada zaveli, a onda ostavili, kako su oni svugde traženi i omiljeni gde god se pojave. Takođe, nije isključeno da vas stave u svoj sportski automobil ne bi li vam pokazali neke od njihovih veština. Postoje i teži i opasniji rizici – treba upozoriti da su neki Ovnovi skloni tuči. Nakon što završe svoju priču o hiljadama ljubavnih avantura, jasno pokazuju da se nisu baš najbolje snašli u životu, pa ni u krevetu. Ako u osobi koju ste upoznali prepoznate makar i jednu od ovih karakteristika, bežite glavom bez obzira.

 

 

Bik

Kako bi lepo bilo voleti Bika, ali onog Bika koji pripada boljoj polovini osoba rođenih u ovom znaku, a ne onom delu monstruoznih egoista. Radi se o osobama koje su jednostavne, praktične, sposobne da vam ponude sigurnu i konkretnu budućnost, sazdanu od zadovoljstava življenja u svojoj kući u kojoj ćete biti voljeni i poštovani od svih. Sve to biće začinjeno punom senzualnošću, maštom i pažnjom. Život bi mogao da vam bude kao san koji ne smete ničim da narušite. Ne dozvolite da vam se pojavi strah od ljubomore. Imajte poverenja u svog partnera jer će vas on voleti i biti vam veran. Možete da ga mirno pustite da se bavi svojim društvenim radovima, da putuje i da napreduje, ali i u tome ne valja preterivati.

Kada se upoznate sa Bikom prvo proverite da li pripada ovoj kategoriji ili možda onoj drugoj u kojoj su lenjivci, vrlo povodljivi, ali bez stimulacije i interesovanja za svet koji ih okružuje, što bi jednog dana moglo da rezultuje i manjim interesovanjem za vas! Dakle, ako ga ne uzbudi baš ništa od onoga što činite za njega, ako jede bez osećaja za meru, ne nadajte se mnogo boljoj budućnosti. Takođe, valja obratiti pažnju i na : ako ima svoje fiks ideje ), tada pokušajte da budete brži od vetra!

 

 

 

Blizanci

Lako je zaljubiti se u osobu rođenu u znaku Blizanaca, pogotovo ako pripada onoj šaljivoj vrsti, spremnoj da vas svojom duhovitošću u svakom trenutku zasmeje do suza i oraspoloži na duže vreme. Sa takvom osobom vam svakakoneće biti dosadno jer su oni uvek obavešteni o svemu, nikada se ne ponavljaju i uvek su zabavni. Vole da uče, putuju, ali pre svega da se viđaju sa prijateljima, ma čiji oni bili. U društvu su veoma prijatni i raspoloženi. Vrlo susimpatični, veliki zavodnici, zato što računaju na svoju inteligenciju. U tom smislu su neodoljivi, što treba da vas plaši jer oni zavode onako, iz šale, ali ako su ozbiljno za nekoga vezani, neće se upuštati u neozbiljne izlete.

 

Među Blizancima se, ipak, nalaze i oni koji nisu toliko dopadljivi kao ovi prethodni. To su oni neslavni predstavnici ovog znaka o čijoj bi se inteligenciji moglo diskutovati i koji su više skloni krutosti i nepomirljivosti. Površni su,cinični i teški. Dakle, ako uvidite da se vaš partner Blizanac više zanima za sebe samog nego za druge, ako svaki vaš projekat ne podržava već vas unapred osuđuje na propast, ne bi bilo loše da polako, ali sigurno, razmišljate o tihom odlasku. Ako se povrh svega pokaže da vam je partner nenaklonjen i u drugim stvarima i da je onako malo hladan u krevetu, najbolje bi bilo da ga sasvim ostavite jer se radi o nepopravljivom narcisoidnom tipu

Nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4