Ljubavne astro promene: Nekome slede srecni dani,nekome slomljeno srce!

Ljubavne astro promene: Nekome slede srecni dani,nekome slomljeno srce!

September 17, 2022 Aus Von dea

Dragi nasi,pred vama su ljubavne astro najave do kraja meseca. Ovim znacima se menja mnogo toga…

 

  RAK

Vi cete  do kraja meseca moci da kazete da ste konacno resili svoje emotivne probleme. Izvesno je da ste patili kao nijedan drugi znak. To je zato sto niko ne ume da voli tako jako i iskreno kao vi. Vi prosto imate veliku dusu i jako ste ponosni na sebe zbog toga. No, imajte na umu da ce rakovi koji su sada slobodni do kraja ovog meseca moci da kazu da su pronasli svoju srodnu dusu.

To mozda nece biti ljubav na prvi pogled, mozda ce vam trebati jako dugo vremena pre nego se medju vama nesto desi… Ali ono sto je najvaznije, vi cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja i da ste konacno nasli nekoga ko vas razume. Nekoga kome mozete da verujete i sa kim se slazete. I ma koliko da vremena budete trebali i morali da cekate pre nego pocnete emotivnu vezu sa tom osobom, vi cete biti spremni. Jer, vase srce ce  odabrati i shvatiti da je za vas sada najbolje da se prepusti i da cekate bolje dane.

Kada su u pitanju rakovi koji su sada u vezi, imajte na umu da je za vas sve moguce. Da cete moci da kazete da se sve promenilo. Dakle, ili vam sledi prosidba, ili raskid. Izvesno je da se jedno hoce desiti, a samo od vas zavisi sta ce to biti. Znajte da ljubav koja je prava pobedi svaku prepreku… A ako nesto nije pravo,onda je bolje da se zavrsi kako bi pocelo nesto novo, nesto bolje i lepse…

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2