Ljubavne promene do kraja septembra: Vaga će se izboriti za sreću, dok OVOG znaka tuga čeka!

Ljubavne promene do kraja septembra: Vaga će se izboriti za sreću, dok OVOG znaka tuga čeka!

September 12, 2022 Aus Von Pleomax993

 

VAGA

Drage vage, vi ćete u periodu do kraja septembra konačno uspeti da se izborite za veliku ljubavnu sreću. Jednostavno vam dolaze dešavanja na planu ljubavi na koja vi tako dugo vremena čekate i zbog tih dešavanja ćete biti neopisivo srećni.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, period do kraja meseca će vam doneti potpuno neočekivanu priliku da se vratite na staro. Vama će se u život vratiti vaš bivši partner i ta osoba će na razne načine početi da se bori kako za vašu ljubav, tako i za vaše poverenje.

STRELAC

Dragi strelci, vama će period do kraja meseca biti pakelno težak, jer vas očekuju negativne promene u ljubavi. Naime, situacija na planu vaše veze će postati mnogo teža nego što je to sada slučaj i to zbog toga što ćete saznati da vas je vaš partner sve vreme lagao o važnim stvarima.

JARAC

Dragi jarčevi, vama će period do kraja meseca doneti jedan i više nego bitan susret. Period do kraja meseca će vam doneti susret sa veoma zanimljivom osobom. Naime, do kraja septembra će u vaš život ući osoba koja bi vam mogla promeniti život.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi ćete u periodu do kraja meseca septembra saznati da vas je vaš partner lagao o nekim veoma bitnim stvarima i zbog toga ćete početi da razmišljate o ljubavnom kraju. Jednostavno će vama postati jasno da vas je vaša voljena osoba izdala. Mnogo toga lošeg vam stiže.

RIBE

Drage ribe, vama će period do kraja meseca biti veoma lep. Period do kraja meseca će vam doneti samo mnogo razloga za onu najveću sreću. Jednostavno vas očekuju postupci vašeg partnera sa kojima će vas on prosto pa oduševljavati. Brojne pozitivne ljubavne promene vas očekuju. Vaša veza će postati mnogo jača.

Seiten: 1 2