LJUBAVNI DNEVNI HOROSKOP za 25.decembar: Bik usamljen,Blizanac odusevljen…

LJUBAVNI DNEVNI HOROSKOP za 25.decembar: Bik usamljen,Blizanac odusevljen…

Dezember 23, 2018 Aus Von luca

OVAN

 Trebalo bi da shvatite sta je ono sto zelite.Dakle,pre svega bi  trebalo  da se   uverite u to ko je ljubav vaseg zivota,a ako jos uvek niste sigurni u svoje emocije onda prestanite da nekom dajete laznu nadu.

 

BIK

Vama ovo praznicno vreme bas i ne odgovara jer u vama budi neke setne trenutke,i imate potrebu da kraj sebe imate neke ljude,koji vec odavno nisu deo vaseg zivota.Uvek   vas ovo godisnje doba podseti na osobu na koju vise nemate pravo.

 

BLIZANCI

Moglo bi se reci da cete danas biti odusevljeni sto se ljubavi tice.Cekaju vas neki zaista lepi trenuci i mozemo slobodno da kazemo da cete itekako imati razloga za osmeh i za raspolozenje.Danas uzmite od zivota bas sve sto vam se da.

 

RAK

Probajte da tokom danasnjeg dana ne mislite ni o cemu drugom osim o tome kako da ugodite sebi.To je ono to sto bi trebalo da vam bude prioritet jer vam se cini da vas zivot ide u smeru u kom bas i ne bi ste zeleli.

 

LAV

Ovo ce biti dobar period za vas,ali danasnji dan  je najbolje da provedete u kuci. Jedna osoba zeli da zna na cemu je sa vama i dobro bi  bilo da joj kazete istinu,otvoreno  i iskreno,cak i ako znate da bi ste joj time mogli slomiti srce.

 

DEVICA

 Moglo bi se reci da je pred vama dan u kome cete imati priliku da uzivate.Zapravo,veoma je vazno reci   da  ce device koje su slobodne danas doziveti jedan veoma zanimljiv susret.  Pred vama je dan  u kome ce biti dosta smeha.

 

 VAGA

Moglo bi se reci da je pred vama   prilika da resite svoje emotivno pitanje.Danas bi za mnoge vage  mogao da bude dan kada cete  morati da prelomite i da kazete ko je osoba koju kraj sebe zelite.Ne smete vise da cutite o tome.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2