LJUBAVNI DNEVNI HOROSKOP za  31.decembar: Dan za SRECU  i RADOST!

LJUBAVNI DNEVNI HOROSKOP za 31.decembar: Dan za SRECU i RADOST!

Dezember 29, 2018 Aus Von luca

OVAN 

Ako ste slobodni,znajte da ce danasnji dan  da donese odredjenu radost u vas zivot.Postoji mogucnost da ce jedna osoba iz vase proslosti da vam se javi i da vam neocekivano prizna da i dalje gaji emocije prema vama.

 

BIK

Ovo ce svakako biti dan koji   je za radost.Medjutim,ako ste slobodni postoji sansa  da cete u vecernjim casovima  osetiti   usamljenost.Nemojte tugu leciti u alkoholu vec  se radujte jer vam prvi dani sledece godine donose ljubav.

 

BLIZANCI

 Ovo ce biti savrsen dan za blizance koji su u vezi.Ocekujte da se u vecernjim casovima desi ono sto niste mogli ni da zamislite –    velike su sanse da cete biti zaproseni,neovisno o tome kog  ste pola.

 

  RAK

Dan za srecu i euforiju svuda oko vas,pa i u vasem srcu.Cak i ako ste slobodni vi cete uzivati i prosto cete imati potrebu da svoje raspolozenje prenesete na sve ljude u vasoj blizini.

 

LAV

Nema razloga da danas mislite o ruznim stvarima.Cak i ako vam je sada srce slomljeno pokusajte da mislite o  nekim  lepsim danima koji vam dolaze jer je jasno da razloga za osmeh ce svakako biti tokom sledece godine.

 

 DEVICA

Drage device,iako nam veceras sledi ulazak u novu  godinu najbolje je da vi ne ulazite u nove veze tokom danasnjeg dana.Nemojte da dozvolite da vas ponese euforija jer su velike sanse da bi moglo doci do toga da se razocarate.Provedite dan i noc kraj onih koji su vam vec dokazali da vas vole.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2