Ljubavni horoskop do 31. jula 2018: Ljubavne iskrice stižu u život jednog znaka!

Ljubavni horoskop do 31. jula 2018: Ljubavne iskrice stižu u život jednog znaka!

23 Jula, 2018 Off By luca

Ovan

Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos ličnoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionirate mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

Bik

Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

 

Blizanci

Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno s nekim ko nije iz vašeg kraja. Bćete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi razvijaju se dobro.

Rak

Bićete potpuno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner lično tako tražiti. Samci će biti srećni u društvu ako ne pričaju previše, jer bi mogli da budu pogrešno shvaćeni. Potrebno je strpljenje. Neka sve ide korak po korak.

Lav

U emotivnim odnosima mogli biste da se osećate pomalo frustrirano. Znate da može bolje, ali okolnosti ne daju. Ne postoji recept kako poboljšati vezu, a svakako se to ne može „na  dugme“. Potrebno je strpljenje i tolerancija.

Devica

Verujete da ono čega trenutno nema možete izmisliti. S tom idejom provodite vreme u samoći. Konačno, zanemarićete sopstvenu nesigurnost i upustićete se u zagrljaje s dragom vam osobom. Onaj ko voli, voli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2