Ljubavni horoskop do kraja meseca:Evo kome do prvog oktobra slede iznenadjenja!

Ljubavni horoskop do kraja meseca:Evo kome do prvog oktobra slede iznenadjenja!

September 25, 2022 Aus Von dea

  Dosli smo do samog kraja i ovog meseca. No, evo prilike da saznate sta zadnji dani septembra donose na polju ljubavi…

 

OVAN

Ljubav vam je na prvom mestu. Iskreno zelite da vas neko voli i da postoji neko na koga mozete da se oslonite. Usamljeni ste i to se vidi na vama,ali jos nije pravo vreme za susret sa pravom osobom.

 

BIK

Sve je konacno u redu. Postoji neko ko vas iskreno voli i ko je spreman da se bori za vas. Mislite o tome. Vrlo je moguce da cete shvatiti da vas neko voli iznad svega. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da postoji neko do koga vam je iskreno stalo. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav pokaze na delu. Ovo bi mogao da bude sjajan period za vas i u to nema nimalo sumnje.

 

 RAK

Konacno, dan za ljubav. Dan kada cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile i da ste dobili sve o cemu ste mastali. Sve vam je jasnije da jedan rak zasluzuje sansu da vam svoju ljubav pokaze.

 

LAV

Ovo ce biti jako lep period za vas. U to nema nimalo sumnje. Prosli ste mnogo toga ali napokon dolaze dani kada nista nece biti nemoguce. Znajte da je izvesno da vas voli jedan lav, mnogo vise nego sto mislite.

 

DEVICA

Konacno, dolaze dani za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da je sve u redu i da ste konacno srecni. Slusajte svoje srce jer je izvesno da postoji neko ko bi za vas bas sve uradio. Nista nije nemoguce, imajte to na umu…

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2