Ljubavni horoskop: Kome će 2018. biti godina velikih odluka?

Ljubavni horoskop: Kome će 2018. biti godina velikih odluka?

5 Jula, 2018 Off By luca

Životnih iznenađenja i promjena u godini pred nama zasigurno neće manjkati. Provjerite kakva će vas ljubavna situacija snaći prema vašem horoskopskom znaku u 2018. godini

Doznajte što vam predviđa ljubavni horoskop za 2018. godinuFoto: Shutterstock

OVAN
Zakon privlačnosti bit će na vašoj strani tijekom Venerina produženog ostanka u vašem znaku ove godine.

Tijekom ožujka Venera će se nakratko povući, što će biti idealan trenutak da promislite jeste li sretni s predodžbom vašeg imidža. Ako tada ne budete dobro raspoloženi, ljubavne planove stavite na pauzu.

Ljubavna afera mogla bi ili procvjetati ili uvenuti oko 10. veljače. Nakon pomrčine Sunca 21. kolovoza upoznat ćete ozbiljnog kandidata, a zbog utjecaja Jupitera oko 10. listopada bit ćete spremni na privrženu i predanu vezu više nego ikada. Mars će se 9. prosinca pojaviti u vašoj seks-zoni, stoga očekujte puno aktivnosti, nevažno jeste li solo ili u vezi.

BIK
Mars će projuriti kroz vaš znak od 9. ožujka do 21. travnja te će vam se “upaliti zeleno svjetlo” koje signalizira da preuzmete kontrolu u vašem ljubavnom životu. Kada Venera posjeti vaš znak od 6. lipnja do 4. srpnja, nećete se morati toliko truditi. Tada će moć zavođenja ljubavnog planeta biti na vašoj strani te ćete biti okruženi udvaračima.

Mars i Venera će u ranim jesenskim mjesecima aktivirati vaš romantični sektor, stoga svakako to vrijeme posvetite situaciji na ljubavnom planu. Spremni ste na ozbiljnu vezu i zajednički život, a zbog Venere ćete se najudobnije osjećati u vezi od 7. studenog do 24. prosinca. No ako ne uživate u društvu svoga partnera, radije se posvetite prijateljstvima.

BLIZANCI
Prevrtljivi blizanci počet će osjećati spremnost na predanu vezu. Saturn će povezan s vašim znakom sve do 19. prosinca te će se mnogi od vas vjenčati, zaručiti, useliti zajedno ili napokon izaći iz veze kojoj je prošao rok trajanja. Do 10. listopada u romantičnoj zoni naći će se Jupiter te će tada putovanja i nova iskustva s vašim partnerom začiniti vezu.

Blizanci koji su solo započet će romanse izvan “sigurne zone”, odnosno zanimat će ih ljudi različitih kultura i pozadina. Od 21. travnja do 4. lipnja te od 22. listopada do 9. prosinca bit ćete na misiji da ostvarite sve što želite, uključujući i pravu ljubav. No od 4. do 31. srpnja i od 14. listopada do 7. studenog neće biti potrebe za vašom inicijativom, potencijalni će partneri vama dolaziti.

Prevrtljivi Blizanci u ljubavnoj 2018. godini napokon će biti spremni vezati se uz jednu osobu

RAK
Plutonovo putovanje kroz vašu osobnu zonu dugo je trajalo te ste vjerojatno imali niz intenzivnih susreta, nekoliko kriza je zahvatilo vašu vezu ili je pak došlo do prekida kojeg niste još preboljeli. Na sreću, Plutona u vašoj zoni neće biti od 20. travnja do 28. rujna, tako da ćete imati vremena uzeti predah i razmotriti perspektivu te dinamiku vaše veze.

Od 4. lipnja do 20. srpnja Mars će biti u vašem znaku te biste tada mogli pauzirati ljubavne planove i posvetiti se sebi. No ubrzo će se Venera naći u znaku raka te ćete od 31. srpnja do 25. kolovoza biti okruženi ljudima koje želite privući. S dolaskom Jupitera početkom listopada započet će vaša misija da pronađete pravu ljubav.

LAV
Početak ljubavne 2018. godine za lavove će biti itekako ugodan. Od 3. siječnja do 3. veljače Mars i Venera utjecat će na vašu seks situaciju. To će biti pravo vrijeme da preuzmete kontrolu i pokažete partneru, sadašnjem ili budućem, što točno želite. Od 2. do 15. travnja pripazite na povratak stare ljubavi u vaš život. Pričekajte mjesec dana prije nego što ponovno odlučite razbuktati strasti te se sjetite da ste prvi put s razlogom prekinuli.

Zbog dolaska Neptuna nećete moći razlikovati požudu od ljubavi, radije se onda usredotočite na sebe. Do 19. prosinca u vašem znaku naći će se Saturn, zbog kojeg se vaš ljubavni život kreće sporo, ali sigurno. Pozitivna strana toga je što ste fokusirani na ono što vas istinski čini sretnima. Pomrčina Mjeseca 7. kolovoza nagnat će vas ili na prekid loše veze ili na ozbiljan korak u vezi. Saznajte i s kojim se znakom najbolje slažete u ljubavi.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3