Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2018: Devica tajanstvena, Ovan otvorenog srca, Vaga uleće u površnu vezu

Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2018: Devica tajanstvena, Ovan otvorenog srca, Vaga uleće u površnu vezu

Juli 4, 2018 Off By luca

Ljubavni horoskop za jul 2018: U julu imamo puno napetih astroloških aspekata, jer planete aktiviraju sve fiksne znakove; Uran u Biku, Venera (do 10. jula), Merkur, Sunce (od 23. jula) i Severni Čvor u Lavu, Jupiter u Škorpiji, retrogradan Mars i Južni Čvor u Vodoliji.

Usled ovakvog astrološkog sklopa možemo očekivati mogućnost manifestacije u dva smera: s jedne strane mogli bi se suočiti s tvrdoglavošću, nefleksibilnošću i preteranom potrebom za sigurnošću, dok s druge strane postaje jasno da nam treba promena. U kombinaciji, ova dva smera mogu voditi u sukobe. Svako bi mogao da zasebno vodi svoju bitku, pa će svakodnevno dolaziti do sudaranja snage volje i ega, piše tarot-horoskop.com.

Puno je retrogradnih planeta: Mars, Saturn, Pluton, Jupiter (do 10. jula) i Merkur (do 26. jula). Zbog osećaja da je sve stalo, da nema napretka ili dobre organizacije, može doći do frustracija. Stvari neće teći smerom kojim želimo.

S druge strane, ovo je povoljan period za procenu, preoblikovanja i reorganizaciju na privatnom planu. Razmislite o odnosima s drugima u svom životu.

Kvadrat koji pravi Merkur, smešten u Lavu, s Uranom i Jupiterom i Merkur – Mars opozicija imaju snažan uticaj kroz prvu dekadu jula 2018. godine. Može se činiti da ono što se govori i što se radi nema veze jedno s drugim, a vrlo lako može doći do agresivnih ispada u kojima se prelazi granica. Neki mogu biti nemarni, a drugi previše opterećeni. Sarkazam i razdražljivost će biti česta pojava, najčešće proizašli iz očajničke potrebe da se stekne veća sigurnost.

Pregovori neće teći glatko. Pre bilo kakvog koraka napred moraće se vraćati korak, dva nazad i dobro sve razmotriti i promisliti o odlukama koje su bile donete. Jeste li se zbog određenih odluka našli baš u ovakvoj situaciji? Ovo je vreme za analizu.

Na sreću, harmoničan aspekt kojeg pravi Sunce s Jupiterom i Neptunom (obe planete smeštene su u vodenim znakovima), daje emotivnu stabilnost i jača intuiciju koja će biti potrebna za snalaženje u raznim neočekivanim preokretima događaja i sukobima. U svemu što radite budite strpljivi, pažljivi i uporni.

Nakon 23. jula 2018. godine Sunce je u Lavu, u napetim aspektima s Uranom i Marsom, pa možemo očekivati puno frustracije. Pomračenje Meseca 27. jula 2018. godine može doneti zbrku i krizu i na ličnom planuRazotkrivene tajne mogu biti veliko iznenađenje.

Nemojmo zaboraviti da je Merkur retrogradan u Lavu, od 23. jula do 20. avgusta. Strastveno i često preterano dramatično izražavanje izazvaće slične reakcije. Želja da se drugima nametne svoje mišljenjemože biti dosta snažna. U verbalnom izražavanju čak može biti agresivnosti. U ovom periodu pazite što potpisujete, kako se izražavate i razgovarate s voljenom osobom i decom.

 

OVAN

Kuću ljubavi Ovna planete dobro aktiviraju tokom jula 2018. godine i zato vam ne može biti dosadno. Venera, planeta koja vlada vezama Ovna je u toj kući do 10. jula, zajedno sa Merkurom. U kuću ljubavi Ovna 23. jula 2018. godine ulazi Sunce. U prvoj dekadi jula može doći do nesporazuma i svađa oko pitanja vernosti, intimnosti i pažnje. Skloni ste uočljivom flertovanju i to sa svima, bilo da ste u vezi, u braku ili slobodni. Trebalo bi da budete pažljiviji i mislite na osećanja i potrebe voljene osobe. U suprotnom ćete dobiti isto zauzvrat. Mars, vladar Ovna, je i dalje retrogradan u kući prijateljstva i društva, što govori o aktivnom društvenom životu. Ali, govori i o zabunama između prijateljstva i ljubavi, zbog slanja signala koji se mogu pogrešno protumačiti. Više pažnje obratite na način na koji se izražavate, posebno nakon 26. jula 2018. godine, kada Merkur kreće retrogradno.

BIK

Jul 2018. godine turbulentan je mesec za ljubavni život. Ovo je vreme kada treba da razmislite o sudbini odnosa s drugima i uticaja na odluke koje donosite i smer kojim želite ići u životu. Razmislite ko zaslužuje da ostane u vašem životu a ko ne. Svađe mogu biti svakodnevna pojava kroz prvu dekadu jula. Razlog tome može biti to što ni vi, ni voljena osoba (ili ljubavnica / ljubavnik) ne znate šta tačno želite. Možda se nećete moći dogovoriti oko uređenja doma ili kako stvari treba da funkcionišu u vezi. Ako se radi o odluci zajedničkog života, to će biti više stresno nego izazovno, zato savetujemo da ne žurite. Pazite šta i kome govorite, jer se vrlo lako može dogoditi da povredite osobu do koje vam je stalo. Na sreću, sve postaje jednostavnije nakon 10. jula, vraća vam se optimizam i vera da će sve na kraju biti dobro. Venera, vladar Bika, ulazi u kuću ljubavi, a Jupiter, smešten u kući veza Bika kreće direktnim hodom. Duže veze ulaze u bolji i harmoničan period. Neki će Bikovi tek ući u vezu koja ima izgleda da postane ozbiljna. Oni u lošim vezama mogli bi da prekinu vezu. U drugoj polovini meseca bićete pragmatičniji, što nije nimalo loša stvar. Harmoničan aspekt kojeg pravi Venera pokazuje da ćete uživati u stabilnom ljubavnom odnosu, osim ako ne postanete previše posesivni.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3 4