LJUBAVNI HOROSKOP po CIGANSKIM KATAMA! Jedan znak očekuje PREVARA!

 

VAGA

Drage vage, vi ćete moći da budete zadovoljne sa dešavanjima tokom narednog perioda. A vi ćete moći da budete zadovoljne najviše zbog toga što će se promeniti kako situacija na planu vaše veze, tako i vaša poslovna situacija. Naredni period će vam biti uspešan.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, nažalost, vama dolaze veoma teški trenuci zbog kojih vam neće biti aposlutno ni malo lako, a vama teški trenuci dolaze na planu ljubavi vašeg života. Vaša veza će se verovatno završiti tokom narednog perioda, jer ćete vi jako teško moći da oprostite neke postupke vašoj voljenoj osobi.

STRELAC

Dragi strelci, naredni period vam donosi veliku sreću i vama dolaze dani kakve i zaslužujete. Svuda će vas pratiti velika sreća tokom narednog perioda i zbog toga ćete biti u prilici da se izborite za sve ono do čega vam je stalo i to veoma lako.

JARAC

Dragi jarčevi, naredni period će vam obeležiti to što ćete sresti jednu osobu. A vi nećete sresti bilo kakvu osobu nego ćete sresti osobu koja će vas oduševiti kako sa svojim izgledom, tako i sa svojim ponašanjem. Brojni neočekivani, a ujedno i važni trenuci na planu ljubavi vam predstoje.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će se tokom narednog perioda ukazati neke prilike. Prvo će vam se ukazati prilika da rešite sve probleme koje imate sa nekim vašim dragim osobama. A sem toga će vam se ukazati i kvalitetna prilika za promenu zasposlenja.

RIBE

Drage ribe, ono što vama donosi naredni period se može nazvati prelepom nagradom za vašu veliku dobrotu. Vama će naredni period doneti ništa drugo nego ostvarenje jedne vaše ogromne želje. A vas će sa ostvarenjem te želje nagraditi karma.