Ljubavni horoskop za 10.novembar:  Pravila postoje da bi se krsila!

Ljubavni horoskop za 10.novembar: Pravila postoje da bi se krsila!

November 9, 2022 Aus Von dea

Jedan znak je sada razocaran u ljubav,ali ovaj cetvrtak moze da mu vrati veru u bolje sutra…

 

OVAN

Ovaj dan ce doneti ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan cete moci da kazete da ste dobili ono sto hocete, ali ovo ce biti prilika da se na najlepsi nacin uverite u to da vas neko voli. Mislite o tome.

 

BIK

Ovaj dan ce vama proteci u znaku ljubavi. Nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju emociju dokaze i pokaze. Svakako da toj osobi treba da date priliku.

 

BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce ovaj dan doneti ono sto zelite. Dugo ste cekali na srecu i samo je pitanje dana kada cete se uveriti u to da vas nek voli. Sreca je konacno na korak od vas. To je ono sto je izvesno.

 

RAK

Ovaj dan vama nece doneti ono sto zelite.Ali je vrlo vazno da ne ocajavate zbog toga. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali je vrlo vazno da kazemo da sve na svetu bude i prodje. Doci ce i vama lepsi dani.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani kada cete biti na korak od srece. To je jako vazno da naglasimo. Vama ovaj cetvrtak sasvim sigurno donosi ostvarenje najvece zelje. Posle niza suza sreca konacno dolazi.

 

DEVICA

Moramo da budemo iskreni prema vama i da kazemo da cete u danu koji je pred nama dobiti ono sto zelite. To je ono sto je istina. Ali, isto tako, moguce je da onda kada to dobijete shvatite da to bas i nije bilo ono sto vam je trebalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2