Ljubavni horoskop za 11.11:Ovaj mocni petak nekome ljubav donosi!

Ljubavni horoskop za 11.11:Ovaj mocni petak nekome ljubav donosi!

November 10, 2022 Aus Von dea

Sledi zaista poseban dan i poseban datum, a posebni datumi donose posebne trenutke…

OVAN

Moramo da kazemo da ce ovo biti period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. To je vrlo vazno. Dakle samo se danas posvetite sebi i u danima koji su pred nama pocnite da marite za svoje potrebe.

 

BIK

Konacno ce i vama da krene na bolje. Konacno cete i vi moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Posle niza razocarenja je konacno sve moguce jer je sreca svakako ono sto vi zasluzujete.

 

BLIZANCI

Ovaj dan nece doneti ostvarenje vase zelje ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da budete tuzni zbog toga. Imajte na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Zivot je samo jedan, uzivajte u njemu na pravi nacin.

 

RAK

Vrlo je vazno da kazemo da cete u danu koji je pred nama shvatiti da vas voli jedan lav. Skoro da nema toga sto nije u stanju da  uradi za vas i zbog vas. Posvetite se toj ljubavi jer je sreca konacno tu.

 

LAV

Ovaj dan moze da bude jedan od onih kada cete shvatiti da vas neko voli. Samo je vrlo vazno da ne dizete ruke od svojih namera i planova i da pustite da vas vodi srce jer nema sumnje da ono ovog puta ne gresi.

 

DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da cete u danu koji je pred nama shvatiti da je voljena osoba ljubomorna. Naravno da vam to nece biti  drago jer ste vi neko ko je odan i nema razloga da sumnja u vas. No, ipak je vrlo vazno da pokusate da je  razumete.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2