Ljubavni horoskop za 13.oktobar: Ponos i srce se bore u toku ovog dana!

Ljubavni horoskop za 13.oktobar: Ponos i srce se bore u toku ovog dana!

Oktober 12, 2022 Aus Von dea

VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da cete u danu koji je pred nama shvatiti da ste voljeni ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ovo nije pravo vreme za nove veze. Nemojte pocinjati nista novo kako se na kraju ne bi ste razocarali.

 

SKORPIJA

Ovaj cetvrtak ce biti dan za romansu. Dan kada cete moci da kazete da postoji neko ko bi mogao da vas usreci iznad svega. Ako toj osobi date  priliku nema nimalo sumnje da cete shvatiti da je ona zasluzila vasu ljubav.

 

 STRELAC

Ovaj dan ce biti jako zanimljiv. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je vazno da ni u kom slucaju ne dajete lazne nade. Jer, moglo bi lako doci do toga da nekome slomite srce.

 

  JARAC

Ovaj dan vama donosi ostvarenje zelja. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste znak koji ce u danu koji je pred nama dobiti ono sto zeli  kada je u pitanju ljubav. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

VODOLIJA

Konacno ce ovo biti dan za emocije. Dan kada cete moci da kazete da postoji neko ko vas iskreno voli. Nije nemoguce ni da ce doci do pomirenja sa osobom iz proslosti ako je to ono sto vase srce zeli.

 

RIBE

Ljubomora vase voljene osobe je veliki problem. Vi ste joj odani i verni ali je ona neko ko je u proslosti jako patio. I sada ne moze nikome da veruje i tesko joj je da nekome novom da sansu, imajte to na umu.

Seiten: 1 2