LJUBAVNI HOROSKOP za 15.avgust: JARAC,VODOLIJA,RIBA: Slusajte svoje srce!

LJUBAVNI HOROSKOP za 15.avgust: JARAC,VODOLIJA,RIBA: Slusajte svoje srce!

14 Augusta, 2018 Off By luca

JARACNo automatic alt text available.

Vama je sasvim jasno da ste poklonili srce osobi koja ne samo da vas ne voli onako kako vi zelite vec koja jednostavno nije u stanju da vas prati kroz zivot.To je nesto sto vam veoma tesko pada ali ovog puta nemate drugi izbor nego da se pomirite sa tim.Prava istina je da zasluzujete mnogo vise od onog sto imate i da trebate vec jednom da se posvetite  stvarima koje vam prijaju i da od te jedne osobe dignete ruke.

 

Ako ste slobodni:

Vi ste zaljubljeni u osobu koja vas nikad nece voleti na nacin na koji vi zelite.Neka vam to bude jasno i neka danasnji dan bude onaj kada cete preseci sve veze sa njom jer ako zelite da  budete srecni prvo morate dici ruke od onoga sto vas cini tuznim.Nemojte ojacavajti zbog ovog  jer svako nekad pati,vec nadjite snagu da krenete dalje.

 

Za Jarceve koji su u vezi imamo savet da slusaju svoje srce i ako vam ono kaze da treba da se posvetite voljenoj osobi onda tako i uradite.Neka ona danas bude centar vaseg postojanja jer sve drugo moze i ne mora da postoji.Nema problema koji ne moze da se resi kada  su dvoje zajedno.

 

VODOLIJANo automatic alt text available.

Vi ovih dana imate probleme na radnom mestu,ili probleme sa novcem,pa danas necete bas ni imati vremena da razmisljate   o emocijama ali to je greska.

Ne smete nikada da dozvolite da vas privatni zivot trpi zbog posla jer je to ono sto ce vas zapravo najvise i spreciti u tome da budete srecni.Danas resite svoje probleme ako je to moguce,a kada se radno vreme zavrsi onda se posvetite sebi.

Radite stvari koje vam prijaju,volite iskreno ako vam se voli i ne odbijajte ljude od sebe.Potrebno vam je mnogo vise ljubavi i uopste osecaj da imate kraj sebe nekog ko vas razume,podrzava i voli.Ako ste slobodni danas nemojte bezati od ljubavi, a ako ste u vezi onda ostatak dana odnosno svo vase slobodno vreme posvetite tome da ugodite osobi koju volitem jer cete time ugoditi i sami sebi.

Vas partner je iskren prema vama i nema razloga da sumnjate u svaku njegovu rec.On vas iskreno voli ali nekad to ne zna da pokaze.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2