LJUBAVNI HOROSKOP za 15. avgust: RAK,LAV,DEVICA: Neko bi danas zbog PONOSA mogao IZGUBITI SVE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. avgust: RAK,LAV,DEVICA: Neko bi danas zbog PONOSA mogao IZGUBITI SVE!

August 14, 2018 Aus Von luca

RAK

No automatic alt text available.

Kada su u pitanju osobe rodjene u znaku Raka,ovo bi mogao biti veoma zanimljiv dan   za vas. Jednostavno danas imate priliku ne samo da resite svoje emotivne probleme nego da i iskreno uzivate u danasnjem danu i u onim lepim stvarima koje vam se desavaju.

Slobodni Rakovi danas mogu imati priliku da na radnom mestu ili  uopsteno negde    u gradu gde su poslovno,  zbog obaveza, sretnu jednu osobu koju su poznavali odavno ali je godinama nisu videli.Vas susret ce danas proci naizgled hladno i nezapazeno,ali   vi cete poceti da razmisljate o njoj a vrlo je moguce i da ce vas ona potraziti ovih dana jer ce zeleti sa vama da ponovo uspostavi kontakt.Nemojte misliti da ona od vas hoce samo prijateljstvo.

Rakovi koji su u vezi ili u braku bi danas mogli biti veoma usamljeni iako su  fizicki pored te osobe pa je cak moguce i da shvatite  da ta osoba nije ono sto iskreno zelite, da su vase emocije prema njoj pocele da se gase i da je vas odnos samo navika.Ako dodje do toga  otvoreno recite  to vasem partneru.

 

 

LAV

No automatic alt text available.

Dragi LAVOVI,znamo da je vama to u krvi ali vi danas nikako ne smete biti ponosni jer bi ste zbog ponosa mogli izgubiti sansu da nadjete svoju srecu.Istina je da vam je u krvi da  budete takvi i da vi na neki nacin uzivate u tome ali morate da shvatite da je prava ljubav vaznija od svega i da vam ponos ne znaci nista ako ostanete sami.

Ako ste u vezi danas se posvetite osobi koju volite.Dajte joj svoje srce i poklonite joj svo vase  poverenje i vreme.Neka zna da ste joj posveceni jer su velike sanse da ona zapravo  pocinje da misli da vama do nje nije iskreno stalo.Zato joj morate dokazati da gresi.

 

Kada je rec o Lavovima koji su slobodni ako postoji osoba koja vam se svidja danas nikako ne smete da cutite i da se pravite ludi cekajuci da ona prema vama ucini prvi korak.Nevazno kog ste pola,imajte danas na umu da se za ljubav   vredi boriti i naucite vec jednom da pregazite preko svojih principa  kako bi ste pronasli srecu.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2