Ljubavni horoskop za 15.oktobar:Kome ce subota biti sjajna za ljubav?

Ljubavni horoskop za 15.oktobar:Kome ce subota biti sjajna za ljubav?

Oktober 13, 2022 Aus Von dea

Sledi subota koja moze da promeni mnogo toga i da donese neke neverovatne promene…

 

OVAN

Ovo ce biti dan kada ce zvezde biti na vasoj strani. To je ono sto moramo da kazemo i u skladu sa tim nista nece biti nemoguce. Samo je vazno da ne odustajete od osecaja koji vas vodi, odnosno zelja vaseg srca.

 

BIK

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce pred vama biti veliki izazovi. To je ono sto morate imati na umu i ponasati se u skladu sa tim. Neko bi zaista sve sto moze ucinio samo da vas usreci. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Dolazi do promena na polju karijere. To je izvesno ali kada je u pitanju emocija imajte na umu da ovo nije pravo  vreme za bilo sta a posebno ne za  nove pocetke. Jako vam je stalo do jednog raka.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jednom lavu stalo do vas. Skoro da nema toga sto za vas ne bi uradio. Ova subota moze da bude dan kada cete shvatiti da je on zasluzio da mu date sansu jer ono sto prema vama oseca jeste iskreno.

 

LAV

Vrlo je vazno da imate na umu da vama ova subota bas i nece doneti ono sto zelite. Ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocavajate. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Neka sve ide svojim tokom.

 

DEVICA

Vama ova subota nece doneti ono sto zelite. To je ono sto moramo reci. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da cete u danu koji je pred nama moci da kazete da se okrenulo vase kolo srece. Posle mnogo  dana, dolaze neki lepsi i srecniji.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2