Ljubavni horoskop za 16.oktobar:Nedelja iz snova za dva znaka zodijaka!

Ljubavni horoskop za 16.oktobar:Nedelja iz snova za dva znaka zodijaka!

Oktober 15, 2022 Aus Von dea

 Pred nama je nedelja. Nema nimalo sumnje da bi ovaj dan mogao da donese mnogo toga,i da nekoga cekaju lepe stvari…

 

OVAN

Ovo ce biti dan kada cete moci da kazete da se mnogo toga promenilo u vasem zivotu. Nema nimalo sumnje da ste dugo cekali na to ali ova nedelja ce nekima od vas biti dan iz snova

 

BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ovaj dan nece doneti ono sto zelite ali da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja kada je u pitanju posao. Ako vam fali ljubav, znajte da morate da cekate jos neko vreme.

 

BLIZANCI

Sve vam je jasnije da je jednom lavu stalo do vas. Moguce je da ce ova nedelja biti dan kada ce on da kaze sve sto misli i oseca. Samo je pitanje dana kada cete shvatiti da vas voli vise nego sto mislite.

 

RAK

Ljubav je ono sto vam treba i ono sto vam nedostaje. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da ovo nije dan za romansu. Mislite o tome. Posvetite se sebi i uzivajte u svemu onom sto sledi na drugim poljima.

 

LAV

Konacno,pred vama je dan za ljubav. Dan kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Iz dana u dan ce vam biti jasno da je jedna devica zasluzila da joj date priliku. Voli vas vise  nego sto mislite.

 

DEVICA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu.  Jako zelite da imate nekoga na koga mozete da se oslonite ali je cinjenica da se nece uskoro desiti susret sa osobom koja vam je sudjena. Treba vam strpljenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2