LJUBAVNI HOROSKOP za 17.jun:VELIKO iznenadjenje za Ribu – evo ko ce joj PRIZNATI LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP za 17.jun:VELIKO iznenadjenje za Ribu – evo ko ce joj PRIZNATI LJUBAV!

Juni 16, 2018 Off By luca

VAGA

Vi danas mislite o jednoj staroj ljubavi i vrlo je moguce da cete doci u iskusenje da je pozovete.Moramo da kazemo da je ona vas vec odavno zaboravila,ali   ne i to da ne vred pokusati.Samo budite spremni i  na to da vas mozda odbije. Da se ne biste posle pokajali…

 

 

SKORPIJA

Konacno ste rekli zbogom proslosti.Dugi niz  godina ste imali velike emocije prema jednom Biku ali se to konacno zavrsilo.Jednostavno se to konacno zavrsilo i vi ste se oslobodili stega proslosti i spremni ste na to da ponovo volite.

 

JARAC

Vas osnovni problem je to sto ste zaboravili koliko vredite.Dajete sve od sebe da usrecite jednog Strelca koji vas  nikada nece voleti onako kako vi to zasluzujete.Imajte to vec jednom na umu i nemojte dozvoliti sebi da zbog njega unistite svoj zivot.

 

VODOLIJA

 

Kada nesto ne ide,ma koliko vam je stalo do toga, najbolje je tome reci ne i okrenuti ledja.Tako  je i sa vasom vezom u kojoj niste srecni.Dali ste sve od sebe da je sacuvate ali u poslednje vreme jednostavno vise nista nije kako treba.Cak su i emocije nestale,zar ne?

 

RIBA

Jedan vas stari prijatelj bi danas mogao da vam prizna emocije.To ce za vas biti veliki sok jer vi njega nikada niste gledali tim ocima.Bice vam zao da ga odbijete i povredite ali isto tako mu ne mozete dati laznu nadu jer prema njemu ne osecate isto…

 

Seiten: 1 2