Ljubavni horoskop za 18.oktobar:Nekome sledi prava sreca!

Ljubavni horoskop za 18.oktobar:Nekome sledi prava sreca!

16 Oktobra, 2022 Off By dea

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce nekome ovaj utorak biti dan za pamcenje…

 

 OVAN

Ljubomora vam pravi veliki problem i to vam je velika greska. Vi kao da ne shvatate koliko ste voljeni i koliko je nekome zapravo stalo do vas. Ono sto moramo da naglasimo jeste da morate da se menjate ako zelite da vas pogleda sreca.

 

BIK

Ovaj dan vama nece doneti promene ali to ni u kom slucaju ne znaci da zbog toga treba da budete tuzni. Ako postoji neko o kome mastate imajte na umu da bi ste mogli da saznate da ta osoba bas i nije ravnodusna.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da cete u danima koji su pred nama shvatiti da postoji neko ko vas voli. Dakle, ovaj utorak bi cak mogao da bude i pocetak jedne lepe ljubavne price. Mnogo toga je sada na vama.

 

RAK

Ovo ce biti dan za romansu i dan kada ce vam krenuti na bolje. Dugo ste cekali na to ali se cini da se konacno kolo srece okrece. Nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju i dozvolite sebi da radite ono sto zelite.

LAV

Jasno je da se sada jako lepo osecate iz razloga sto vam je jasno da vas voli jedan lav. Ali bitno je da kazemo da to nije dovoljno. Kao da ne znate da cuvate to sto imate. Ovo bi mogao da bude dan kada ce neke velike promene da uslede.

 

DEVICA

Samo nemojte gledati unazad i vrlo je vazno da naglasimo da cete biti jako srecni. Ali ako odlucite da ponovo prastate nekome ko vam je vec jednom slomio srce, onda budite spremni na dug period kajanja koji vas ceka.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2