Ljubavni horoskop za 2.novembar: Traje borba razuma i srca!

Ljubavni horoskop za 2.novembar: Traje borba razuma i srca!

November 1, 2022 Aus Von dea

 Jos jedna sreda je pred nama. No, jednom znaku ce biti posebna jer mu sledi ostvarenje najvece zelje…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ovo biti dan kada cete dobiti ono sto zelite. Ako se jos uvek nije desio susret sa srodnom dusom imajte na umu da nije nemoguce da do toga dodje u danu pred nama. Mislite o tome.

 

BIK

Vrlo je vazno da imate na umu da je zivot samo jedan i da treba da ga zivite onako kako zelite, a ne onako kako vam neko drugi kaze da treba.  Ovo ce biti jako zanimljiv dan za vas.

 

BLIZANCI

Ljubomorni ste na ceo svet jer vam je stalo kao nikada do sada. To je u redu, ali silno gresite sto ne verujete voljenoj osobi. Kao da ste zaboravili da vas niko na svetu nije voleo iskrenije i cistije nego ona. Mislite o tome.

 

RAK

Danas cete shvatiti da morate da donesete odluku. Mnogo vam je stalo do nekoga iz proslosti i to je cinjenica ali  vas je strah da vam ta osoba ponovo ne slomi srce. Razmislite o tome sta radite, znajte da nista nije nemoguce.

 

 LAV

Konacno ce i za vas doci lepsi dani. To je ono sto je vrlo vazno da naglasimo. Kada je u pitanju ova sreda, znajte da je jednom raku stalo do vas toliko da ce na delu da vam dokaze sve u danu koji je pred nama.

 

 DEVICA

Jako ste lepo raspolozeni. Moze se reci da ce vam ovaj dan doneti ostvarenje jedne velike zelje. Posle niza suza ovo ce biti dan kada ce za vas bas sve biti moguce. Mislite o tome.  Nemojte odustajati od svojih zelja.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2