Ljubavni horoskop za 23.oktobar:Nedelja moze da bude dan za velike promene!

Ljubavni horoskop za 23.oktobar:Nedelja moze da bude dan za velike promene!

Oktober 22, 2022 Aus Von dea

 Dragi nasi,nekome ce nedelja koja je pred nama doneti ostvarenje jedne velike  zelje.

 

OVAN

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vama ce ovaj dan doneti priliku za jedan poseban susret. Uzivajte jer je samo pitanje dana kada cete shvatiti da vas neko voli.

 

BIK

Moramo biti iskreni prema vama i reci da je greska sto ocekujete da se neko vrati u vas zivot. Ta osoba nije zasluzila vasu ljubav i sto pre to shvatite to bolje po vas. Ono sto moramo da naglasimo  jeste da je izvesno da vas cekaju divni trenuci.

 

BLIZANCI

Bitno je da kazemo da nema sumnje da cete dobiti ono sto zelite. Ono sto moramo da naglasimo  jeste da ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Ako postoji neko o kome mastate vreme je da to i kazete.

 

RAK

Sjajno ste raspolozeni. Volite nekoga i jasno vam je da je  uzvraceno. Ovaj dan ce biti prilika da shvatite da postoji karma. Da svako pre ili kasnije dobije ono sto je zasluzio. Vi ste cinili dobra dela.

 

LAV

Konacno, emocije su vam naglasene i to je dobra stvar. Samo je pitanje dana kada cete shvatiti da postoji neko ko je spreman da se bori za vas.  I uzivajte u tom osecanju voljenja jer je izvesno da ste srecu zasluzili.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da vas voli jedan lav. Ali isto tako, da vi sada niste spremni da sa njim imate nesto vise. I to je u redu sve dok mu ne dajete lazne nade. On nije zasluzio da budete prema njemu losi u bilo kom smislu.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2