LJUBAVNI HOROSKOP  za  25.avgust: JARAC,VODOLIJA,RIBA – evo sta vas ceka!

LJUBAVNI HOROSKOP za 25.avgust: JARAC,VODOLIJA,RIBA – evo sta vas ceka!

August 24, 2018 Aus Von luca

JARAC

Vi ste se konacno uverili u emocije jedne osobe koja je vazan faktor u vasem zivotu.Moguce je da ste se razocarali   cinjenicom da ona bas i ne oseca isto sto i vi,ali je svakako sasvim jasno da vi od nje ne zelite da odustanete i da je ona sve ono sto vam je istinski u zivotu potrebno.Ako vam je  ona priznala da joj je stalo vi cete dati sve od sebe da tako i ostane  i da je  ucinite najsrecnijom osobom na svetu,ali ukoliko nije  takav slucaj onda je moguce da cete pozeleti da je osvojite i da cete se i danas truditi da osvojite njeno srce.

Ali,realno gledajuci,to je mozda  greska jer se nicijem srcu ne moze narediti koga ce voleti i vi toga prosto morate da budete svesni.

Kada je rec o Jarcevima koji su u vezi,danas vam sledi zanimljiv dan.Vi ste inace osoba koja je uvek zeljna avantura i novih iskustava,tako da i nije neko cudo sto je u vasem odnosu  uvek sve zanimljivo i duhovito i sto ste puni anegdota.Jasno je da sa vama nikome nikada ne moze biti dosadno.

 

VODOLIJA

Za vas bi bilo najbolje da danas razmisljate o ljubavi  i da donesete neke vazne odluke.To jednostavno danas  treba da vam bude prioritet.Imate kraj sebe osobu koja vas iskreno voli i koja je spremna na mnogo toga zbog vas ali nazalost vi prema njoj bas i ne osecate isto.Zato bi bilo najbolje da danas dobro razmislite o svemu tome,i da, ukoliko shvatite da prosto sebe ne mozete zamisliti kraj te osobe u buducnosti, to otvoreno i kazete,a ne da je pustite da zivi u laznoj nadi. Moguce je da vam je stalo do nje ali da je sve nekako postalo samo navika,ali  vi najbolje znate sta je u vasem srcu i shodno tome  treba i da se ponasate.

Kada je rec o Vodolijama koje su slobodne,vama se danas na polju ljubavi i emocija nece desiti nista posebno.  Mozda bi bilo pametno da se danas posvetite nekim drugim stvarima a da ljubav ostavite sa strane.Na kraju,to je upravo ono sto vam je potrebno, i da pustite da se neke stvari dese same od sebe,tako cete  izbeci mnoga razocarenja.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2