LJUBAVNI HOROSKOP za 25.avgust – RAK,LAV,DEVICA –  nekome sledi FLERT!

LJUBAVNI HOROSKOP za 25.avgust – RAK,LAV,DEVICA – nekome sledi FLERT!

24 Augusta, 2018 Off By luca

RAK

 

Vrlo je moguce da cete vi danas imati potrebu da budete sami. Jednostavno ce poloza planeta biti  takav da ce na vas imati uticaj da jednostavno zelite da se osamite i da uzivate u svojoj tisini i samoci. Slobodnim Rakovima ovo nece  biti problem,ali oni koji su u vezama bi mogli imati raspravu sa voljenom osobom jer ce ona misliti da je zapostavljate.Najbolje bi bilo kada bi  ste joj dokazali da to nije tako i iskreno joj rekli da imate neke probleme i jednostavno potrebu da budete sami,ali ukoliko vasa voljena osoba bude zelela da  bude uz vas pa makar cutali onda svakako da ne treba da je odbijete nego da to shvatite kao dokaz ljubavi.

Nemojte da dozvolite da vasi problemi na polju posla ili inace u zivotu budu razlog vaseg neraspolozenja toliko da uticu na vas privatni ljubavni zivot.Pre svega morate da  verujete svom partneru i da naucite da mozete sve da mu kazete,a ako pri svemu tome dodje do toga da shvatite da    ne mozete   da mu se poverite onda se zapitajte da li vam je stalo do njega  jer tam gde nema poverenja i prijateljstva,tesko da moze da bude i ljubavi.

 

 

LAV

Dragi LAVOVI,vi niste svesni svog uticaja na okolinu ali danas cete zavoditi sve pred sobom.Jednostavno tesko da ce bilo ko moci da vam odoli i zaista itekako imate priliku danas da osvojite srce jedne osobe koja vam se vec neko   vreme svidja.Konacno  je doslo vreme da ucinite prvi korak i da je pozovete na sastanak jer su sanse da ce vas odbiti toliko male da je to prosto itekako vredno rizika.

Lavovi koji su u vezi bi danas mogli doziveti iznenadjenje od voljene osobe koja ima potrebu da vam dokaze koliko joj je stalo do vas. Mozete ocekivati da vam se konacno ispuni najveca zelja, i sasvim je sigurno da ce vam ovaj dan ostati u lepom secanju.Zvezde su uz vas i danas bi za vas mogao biti dan iz bajke i svakako je da  cete tokom celog dana imati   osmeh na  usnama,a to je najvaznije u zivotu,ako cemo iskreno.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2