Ljubavni horoskop za 27.oktobar:Vazno je znati sta zelite!

Ljubavni horoskop za 27.oktobar:Vazno je znati sta zelite!

Oktober 27, 2022 Aus Von dea

 Moramo da kazemo da ce ovaj dan doneti ono sto zelite ako ste rodjeni u znaku ovna.

 

OVAN

Blago vama kada je u pitanju ovaj petak. Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dan kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Jedan rak vam je u mislima i nema sumnje da mu je iskreno stalo.

 

BIK

Ovo ce biti dan kada cete moci da kazete da su vam se zelje ostvarile. Samo nemojte ni u kom slucaju da gledate unazad jer se tamo nista nije promenilo. Sve dodje u pravo vreme onome ko zna da ceka.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti jako lep period za vas. Dakle nemojte odustajati od onog sto naumite. Ono sto moramo da kazemo jeste da cete ovog petka dobiti jednu jako lepu vest.

 

RAK

Sjajno ste raspolozeni i to se vidi na vama. Konacno imate kraj sebe nekoga ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Na vama je sada samo da cuvate  ono sto imate i srece vam nece  faliti.

 

LAV

Konacno dolazi sve na svoje.To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan vam je sve jasnije da postoji neko ko vas iskreno voli. Vrlo je vazno da kazemo da je u pitanju osoba koja  dugo krije svoje emocije ali koja je jako iskrena.

 

DEVICA

Ljubav  je vase drugo ime. To je ono sto moramo reci. Samo nemojte odustajati od svojih snova ni u kom slucaju. Ako postoji neko o kome mastate vreme je da ta osoba to i sazna. Ljubomora vam nista dobro nece doneti.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2