Ljubavni horoskop za 29.septembar:Vreme je da svako dobije ono sto zasluzuje…

Ljubavni horoskop za 29.septembar:Vreme je da svako dobije ono sto zasluzuje…

September 28, 2022 Aus Von dea

 Ako ste rodjeni u odredjenim znacima zodijaka, znajte da je moguce da ce vam ovaj dan doneti nesto posebno…

 

OVAN

Ovaj cetvrtak ce biti prilika da se zapitate sta je zapravo ono sto zelite. Ko je osoba do koje vam je stalo i sta vam tacno treba za srecu. Cini se da ste sada u dilemi i da ne znate ni sami sta vam tacno treba.

BIK

Moramo da kazemo da postoji neko ko vas voli. Moguce je da cete u toku ovog dana da shvatite o kome je rec. Samo vi znate da li je ta osoba zasluzila da joj date priliku. No, cinjenica je da je iskrena.

 

BLIZANCI

Morate da imate na umu da postoji neko ko nije spreman da cuva ono sto sa vama ima. To je vrlo vazno da naglasimo. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i ako ste sada slobodni nema razloga da toj osobi ne date priliku.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile.Stalo vam je do jednog raka i u danima koji su pred nama cete moci da kazete da  on oseca isto. Vama ovaj dan donosi promene.

 

LAV

Kada je u pitanju ovaj cetvrtak, vi treba da se zapitate sta je ono sto zelite. Ko je osoba koju zelite pre svega. Mnogo mislite o jednoj vodoliji, a izvesno je da ona ne zna da cuva ono sto sa vama ima. Gubite vreme.

 

DEVICA

Sve je u redu, vama slede dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Sve vam je jasnije da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav….

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2