Ljubavni horoskop za 31.oktobar:Kome kraj meseca donosi najvecu srecu?!

Ljubavni horoskop za 31.oktobar:Kome kraj meseca donosi najvecu srecu?!

30 Oktobra, 2022 Off By dea

 Dragi nasi,evo prilike da saznate kako ce vam poceti ova sedmica sudeci po vasem znaku zodijaka.

 

OVAN

Ovo ce biti dan kada cete moci da kazete da su zvezde na vasoj strani. Dugo ste cekali na to ali konacno  je dosao dan kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Slusajte svoje srce.

 

 BIK

Konacno su zvezde na vasoj strani. To je ono sto moramo da kazemo. Ovaj ponedeljak ce vam doneti ostvarenje jedne velike zelje. Vi ste dugo cekali na to i cuda su konacno moguca. Posvetite se sebi.

 

BLIZANCI

Jedan rak vas voli iznad svega. To je ono sto morate da imate na umu. Ovo ce biti dan kada ce vam na delu dokazati svoju ljubav i kada vam konacno sledi jedna nova sansa za srecu. Bas kao sto zelite i zasluzujete.

 

 RAK

Ljubomora vase voljene osobe vam jako smeta. Vi ne znate sta je ono sto ona oseca ali je istina da je pre vas jako patila. Nije nikakvo cudo sto nakon svega sto je prosla ima problem sa tim da bilo kome veruje. Mislite o tome.

 

 LAV

Ovaj dan ce vam doneti promene. Nema nimalo sumnje da ce vam ovaj dan doneti sansu za srecu. Dugo ste cekali na to ali konacno su pred vama dani kada ce sreca da vas prati.  Znajte da je zivot samo jedan.

 

DEVICA

Ovaj dan ce biti jako zanimljiv. To je ono sto moramo da kazemo. Posle niza suza i razocarenja cete moci da kazete da postoji neko kome je stalo do vas. Poslusajte svoje srce jer ono ne gresi i ono ce umeti da vas odvede tamo gde treba da budete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2