LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR! Sta vam tacno ljubav donosi?!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR! Sta vam tacno ljubav donosi?!

November 30, 2021 Aus Von Jovana

VAGA

Ljubavni horoskop za decembar… Na svaki način trudićete se da zavodite, ali nemojte previše da se dvoumite, već odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i sačekajte bolje dane.

ŠKORPIJA

Kako vam još uvek ne dolaze prave reči, uspećete da pokažete ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvijek pričati. Manje neraspoloženje biće povezano s težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

STRELAC

Svojim nastupom, ponašanjem i rečima privlačićete pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, sa njim ćete morati da se suočite na neprijatan način.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

Ljubavni horoskop za decembar… Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći da prihvatate realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ćete vi biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Nemojte da se izolujete.

 

VODOLIJA

Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a spoljne okolnosti vam za to neće ići na ruku. Lepše je na licu videti osmeh, nego nešto drugo. Sa tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje lične odnose.

 

RIBE

Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći da pokažete u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa sa partnerom biće jednako jaka.

Seiten: 1 2