LJUBAVNI HOROSKOP za DRUGU POLOVINU SEPTEMBRA! Jedan znak će imati STRESNE TRENUTKE, dok će drugi uživati u LJUBAVNOJ BAJCI!

VAGA

Drage vage, vama će se tokom druge polovine meseca septembra desiti brojne lepe stvari na koje dugo vremena čekate. Vaš partner će početi prema vama da se ponaša onako kako vi to zapravo i zaslužujete. Vi ćete zbog onoga što vam predstoji blistati od sreće.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, ma koliko to vama sada zvučalo nemoguće, ali će se vama zaista ukazati prilika za početak veze tokom druge polovine meseca septembra . Vama će se ukazati prilika za početak ljubavne priče sa osobom koja je nedavno ušla u vaš život.

STRELAC

Dragi strelci, vi ćete skoro pa u potpunosti izgubiti veru u svetlu budućnost vaše veze tokom druge polovine meseca. Vas jednostavno očekuju dešavanja zbog kojih ćete biti pod jako velikim stresom. Vaš partner će učiniti nešto veoma loše.

JARAC

Dragi jarčevi, vama će druga polovina meseca doneti aposlutno iznenadni susret. Vama će druga polovina meseca doneti susret sa osobom u koju ćete se zaljubiti u trenutku. Ako ćete vi nešto shvatiti, onda ćete shvatiti da ljubav na prvi pogled zaista postoji.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će druga polovina septembra pre svega predstavljati uspešan period. Ona će vam predstavljati uspešan period zbog toga što će vaša veza postati mnogo snažnija i jača. Vas očekuju samo pozitivna dešavanja na planu ljubavi.

RIBE

Drage ribe, vama neće biti ni malo lako tokom druge polovine meseca. Vi ćete imati razloga za tugu zbog postupaka vašeg partnera. Zapravo će vaš partner učiniti nešto preko čega ćete vi jako teško moći da pređete.

Odgovori