Ljubavni horoskop za ponedeljak,17.oktobar:Nekada moramo odustati od nekoga!

Ljubavni horoskop za ponedeljak,17.oktobar:Nekada moramo odustati od nekoga!

Oktober 16, 2022 Aus Von dea

 Pred nama je pocetak jos jedne sedmice. Saznajte kako ce vam poceti i sta ce doneti. Slede neke promene, a nekome i vesti koje je dugo cekao…

 

 OVAN

Bitno je da naglasimo da nema sumnje da vas ceka jedan zanimljiv  dan. Vi cete u danu koji je pred nama morati da donesete neke vazne odluke. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite jer je to jako vazno. Sreca ce biti na korak od vas u danu koji sledi.

 

BIK

Bitno je reci da vi ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Imate niz dilema koje morate sto pre da resite. Ali cini se da sada niste spremni za promene. Mnogo vam znaci jedan jarac i cini se da ste spremni da zbog njega uradite sve. Mislite o tome, nije vam on bas toliko iskren.

 

 BLIZANCI

Ovaj dan nece doneti promene. Moze se reci da cete biti jako lepo raspolozeni u danima koji su pred nama. Posle niza suza i razocarenja osmeh bi mogao da se vrati na vase lice brze  nego sto mislite. Nemoje odustajati.

 

 RAK

Konacno, dan kada cete vi biti na prvom mestu. Doci ce do toga da vas neko iznenadi. Ako postoji neko o kome mastate imajte na umu da je samo pitanje dana kada cete shvatiti da ta osoba oseca isto sto i vi. Mislite o tome.

LAV

Sve je u redu. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i neko kome je do vas stalo. Ovaj ponedeljak ce biti sjajno vreme da to i shvatite i samo nemojte odustajati od svojih planova i namera jer je  to jako vazno. Mislite o tome.

 

DEVICA

Konacno cete i vi dobiti lepe vesti. I vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada nista nece biti nemoguce. Moramo da kazemo da je od velike vaznosti da ne odustajete od onog sto naumite. Ako postoji neko o kome mastate znajte da treba to i da kazete.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2